lauantai 3. toukokuuta 2008

Oikein ihanaa kesän alkua!

Kesä on aina alkanut Outin päivästä. Kakarana silloin saatiin remmikengät ja hyppynaru tai twist. Tänään sain roppakaupalla onnitteluita, designtiskiliinoja (aivan ihania, olen ihastellut niitä, mutta en raaskinut ostaa....) kukkia ja siilin...... Kiitos kaikki rakkaat sukulaiset, kesä alkaa aina tästä!

Valmiita käsitöitä ei ole näytillä, kummipoika (tai oikeastaan äiti...) tilasi uuden kypärähatun. Ja kummitätihän on ihan täpinöissään, uusi hattu on jo pitkällä puikoilla =) Silloin kaikki entiset työt jäävät puikoille... Ja kivaa oli taas kun kummipoika, vanhemmat ja isot veljet olivat yökylässä.... tervetuloa vaan uudestaan! Kummipoika oli unohtanut vierastamisen, ikää kun oli karttunut vähän lisää, isot veljet viettivät aikaa kahden tietokoneen kanssa nettipelejä pelaillen...

Huomenna vietetään Miehen kanssa tämän loman viimeistä päivää.... Nautiskellaan kesän alusta, toisistamme ja kaikesta muusta...... eli ei valmiita töitä luvassa. Ensi viikon alusssa taas kiukuttelen yksinäni =( ja ehkä neulonkin jotain.

Ai niin, sairaalassa oli oikein kiva täti labrassa perjantaiaamuna. Hän sai yhdellä pistolla kuusi tuubillista verta. Tavallisesti suhde on kuudella pistolla yksi tuubillinen =)

2 kommenttia:

muoriska kirjoitti...

Nimipäiväonnittelut täältäkin käsin.
Niin, jotkut ne osaa pistää.
Minulla taas on niin hitaat ja hankalat suonet että kokemukseen kuuluu mm. 9 reikää ja nippa nappa verikokeet saatiin otettua. Verenluovutuksessa siinä ja siinä tuleeko pussi ajoissa täyteen.( siinäkin on aikaraja :) )

Anonyymi kirjoitti...

Myöhästyneet nimpparionnittelut!