perjantai 9. toukokuuta 2008

Tänään on hyvä päivä !

Minulla on kaikki rakkaat täällä! Lapsukainen ja Vävy tulivat jo keskiviikkoiltana, tänään joukkoon saapui viimeinen "eksynyt", Mies. Äsken tuossa syötiin navat täyteen herkkuruokaa (anopin ja vävyn yhteistyössä rakentamaa) ja nyt pidellään mahoja =) Suomen peli pyörii tuossa taustalla, mutta taitaa tulla susi tuostakin...... Mutta vähät siitä, muuten menee mainiosti! Viikolla lääkärikin antoi melkein terveen paperit, sydänpuolella kaikki hyvin.

Käsityöt ovat kyllä vähän lamassa, tällä viikolla olen saanut valmiiksi yhdet sukat, kaksi vähän vielä hys-hys työtä ja pidensin virkkaamalla Lapsukaisen toppia. Topille pitää vielä kokeilla värjäystä, uusi lanka ei ole ihan saman väristä kuin vanha. Vähän kyllä pelkään, että uusi ja vanha lanka myös värjääntyvät eri tavalla, joten sävyerot säilyvät. Mennessä näkköö, sanovat viisaat. Mutta ainoa kuvattu työ, ne Lapsukaisen toiset sukat.

Lapsukaisen sukat, Olgan mallia mukaellen, koko 35-36

Lanka Online SuperSocke Fantasy color, väri 1017, 58 g

Puikot 3,5 mm bambusukkikset

Samaa karkkisarjaa kuin edellisetkin. Nyt onneksi lankaa on niin vähän, ettei siitä enää sukkia rakenneta. Raitoja ei ole kohdistettu mitenkään, en vieläkään, toisia sukkia tehdessä, keksinyt logiikkaa raidoitukselle ;( Kai niissä jokin oli, mutta "sarja" oli tosi pitkä.

Blogilista on muuttunut viikon aikana puoleen jos toiseenkin. Välillä löytyi mielenkiintoisia asiasanoja ja kanavia oman blogin takaa, mutta ne ovat onneksi nyt korjaantuneet. Vähän on vielä opettelemista uuden sivun kanssa, mutta eiköhän tähän uuteenkin opi... Sitä "päivitä nyt"-nappia vielä odottelen.... Ja sitä odotellessa laitan langan laulamaan ja puikot soimaan. Tänään tuntuu taas hyvältä neuloskella =) Oikein mukavaa viikonloppua, minulla ainakin tulee olemaan sellainen. Ja vielä; hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

Kyselylomakkeeseen


Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen

Kirsi kirjoitti...

Pirtsakat sukat!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva väri noissa sukissa. Niin,on tietysti ihanaa kun rakkaat on lähellä,mutta mitalissa on toinenkin puoli ja kyllä mä olen ensiviikolla tosi väsy,kun tässä viikonlopun huolehdin 20.stä henkilöstä:)