lauantai 2. toukokuuta 2009

Mummocruising

Täällä sitä vietetään vappua ja sen jälkeistä aikaa Lapsukaisen ja Vävyn luona. Sää on mitä mahtavin, eikä seurassakaan ole valittamista =) Vappuaatto vietettiin ihan kotosalla jaffaa juoden, katsottiin jutustelun lomassa telkkaria. Mutta eilen nuoriso päätti lähteä illalla kevään ensimmäiseen cruisingiin (=amerikkalaisten autojen kokoontuminen) Helsingin Kauppatorille ja minun oli lähdettävä mukaan. Ulkona oli näkymä tälläinen, mutta.....
hienon amerikan biilin sisällä istui takapenkillä Mummo virkkaamassa =) Siksi se nimettiin Mummocruisingiksi.
Onneksi etupenkillä oli sentään edustavaa nuorta polvea ;) Heh. Kyllähän se ilta sujui hyvin näinkin. Ja autot torilla olivat hienoja. Vaikka minä henk.koht. olen sitä mieltä, että auton pitää olla pieni, jotta se on helppo parkkeerata =) Vävy vielä ajeli Kaivopuiston ympäri, että anoppi "maalta" näkee miten suuressa maailmassa juhlitaan. Juu-u. Juhlittu oltiin ja sotkukin oli sen mukainen. Ei vaan meillä noin ;)
Vävy lupasi viedä tänään anopin ihan sinne minne itse tahdon. Ja minä tahdoin tietysti lankakauppaan! Herrastelin siis Chevyn takapenkillä Oulunkylään, aivan, halusin nähdä Lankakauppa Nordian. Päästäkääpä lankahullu tuollaiseen kauppaan, sehän sekoaa heti! Nuoriso olikin asennoitunut valmiiksi viettämään siellä paaaaljooon aikaa, mutta eipä hermot kestäneet loppuun asti =) Lopulta sain saaliin kasaan.
Lankaa aika paljon =) Mutta Miehelle voin lohdutukseksi kertoa, että rahaa ei mennyt ihan niin paljon kuin kuvittelisit. Siellä oli aika monta tarjouskoria. Ja ai niin, iso kiitos Rakas Mies! Tuo miun nimpparilahja oli kyllä tosi hyvä ja tuli tarpeeseen. Entisestä laukusta ei ollut jäljellä vuorista enää muuta kuin riekaleita. Laukun oston kriteerinä oli iso ja tilava kassi, joka olisi myös hyvän näköinen. Ja kun se löytyi vielä poistokorista alehintaan, niin kiva. (Ei muuten ollut ensimmäinen kerta, kun Mies tietää ostaneensa minulle nimipäivälahjan vasta jälkikäteen!)
Huomenna pitäisi taas puksutella junan kanssa kotia, olisikohan se nyt ajallaan perillä. Minussa on jokin kirous, aina meikäläisen istuuduttua junaan se takuulla on myöhässä. Tullessakin Pendolino saapui Parikkalaan ajallaan (minun on vaihdettava aina siellä), mutta jo Imatralle tullessa oltiin 10 min. myöhässä. En kai minä niin painava ole??? =)

5 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Hih, meilläkään ei mies aina tiedä ostaneensa minulle lahjoja. Sitten kun tulee kysymys, että mistäs tuo on, niin vastaan, että etkö muista, sinähän ostit tämän äitienpäivä-, syntymä-, nimipäivä-, joululahjaksi. Mies ei muista koskaan ostella lahjoja, joten... :-)

Ukkoseis kirjoitti...

No onneksi olkoon sitten nimppareilles! En kyllä mitään muistanutkaan varata, mutta täältä sais haleja halvalla! Ei muuta kuin Raahen edustalle jäälle odottamaan, sinne ollaan menossa kovaa vauhtia.

Tupuna kirjoitti...

Komea lankasaalis. :)

Lapsukainen kirjoitti...

Hermot ois kestäneet, mutta rakko ei ;). Ja olihan se vähän myös mammacruising...

MarjutJ kirjoitti...

Vau, hieno lankasaalis! Koskahan minäkin pääsisin tuonne lankamaailmaan...