torstai 1. lokakuuta 2009

Myssyjä =)

Viikko on mennyt nopeasti, touhuten milloin järkeviä, milloin vähemmän järkeviä. On ollut kivaa olla mummo, kiitos vaan kaikille onnitteluista. Olen välittänyt niitä ja muualtakin tulleita koko ajan vauvalle ja vanhemmille, perille ovat menneet =)
Huomasin tässä edellisellä viikolla, etten ole tehnyt pikkuiselle yhtään myssyä. Nyt on tehty, ei pääse mummon mussukan päätä palelemaan.
3 kpl perinteisiä myssyjä, koko pieni vauva n. 50 cm (ohje mm. Novitan sivuilla ja monessa lehdessä)
Lanka Novita Pehmo Vauva, Novita Marjaretki ja tuntematon vauvalanka, yht. 93 g
Puikot 3 mm

Ja autoretkille, niitäkin on pyöritty taas ympäri maakuntaa, mukaan on otettu helppoa neulottavaa. Tuloksena kolmas Baktus. Malliksi kaapattiin ihana Tiltumme.

Baktus-huivi, koko 164 cm x 34 cm
Lanka Novita Papagena, väri 486, 134 g
Puikot 3,5 mm pyöröt
Viikonloppuna meinattiin mennä ensin vauvaa halimaan, mutta kun perhe kotiutuu sairaalasta vasta viikonlopun aikana, niin odotellaan vielä vähän. Saavat totutella uuteen elämään muutaman päivän enemmän ja törmään vauvaa pusuttelemaan vasta viikolla 42 kun olen lomalla. Niin ja Mies on sillä viikolla ekaa viikkoa töissä loman jälkeen/ lomien välissä. Menenpä vahtimaan tuota ukkokultaa samalla, ettei villiinny liikaa, kun vaimo ei ole vieressä "nalkuttamassa" ;) Etelä-Suomen retken sijasta lähdemme etsimään lisää ideoita uuteen keittiöön, nyt on vuorostaan Puustellin keittiöpäivät. Sitä ennen kuitenkin minusta tulee koululainen, vuoden opiskeluputki alkaa huomenna. No joo, onneksi sitä opiskelua vain päivän kuukaudessa. Nyt ensin teroittamaan kynät =)

4 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Enkeleitä pikkuiselle.
Onnea perheelle ja isovanhemmille.

Neulomuksesi on ihanat.
Onnea opintiellesi.

MariL kirjoitti...

Ihania myssyjä!

Hepsi kirjoitti...

Nyt vasta ennätin lukemaan iloisen uutisen! Paljon, paljon onnea mummolle, papalle, pikku-prinsessalle ja vanhemmille!

Marjut kirjoitti...

Söpöjä pikkumyssyjä! Onnea vaan opiskeluun:)