sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Onnea mummon mussukalle!!

Uskomattoman nopeasti kuluu tuo aika. Vasta äsken pitelin vastasyntynyttä ja ihmettelin uutta elämää. Nyt tuo samainen neiti on jo iloinen puolivuotias, joka oppii joka päivä jotain uutta. Jokunen mukava hetki varmaan menee ohi, kun välimatkaa on paljon, mutta onneksi pääsemme kuitenkin suht´ahkeraan katsomaan miten uusia taitoja on opittu. Mussukka on sekä Mummolle että Papalle niin kovin rakas =) (Juu, Pappa lähettää myös onnitteluja jäiden keskeltä - ja ikävöi yhtä paljon kuin minäkin.)

Torstai-iltana katselin uudelleen vähän aikaa sitten ilmestynyttä Kesä-Novitaa ja lamppu syttyi jossain pääni päällä. Tuosta vähän sitä, toisesta vähän tuota ja simsalabim! Puolitoista päivää ja Mussukan liivihame oli valmis. Ja tästä tuli aika namu =)
Liivihame, insipiraation lähde Kesä 2010 Novita, malli 62, koko 75-80 cm
Lanka Novita Puro Batik, väri 834, 139 g
Puikot 4 mm pyöröt
Mekossa ei ole yhtään saumaa, helma on mallin 66 mallineuleella, silmukat laskettu itse. Vähän kavennettu mallin mukaan ennen vyötäröä ja vyötäröltä eteen päin tehty 1o1n- joustinneuletta. Olkaimet napilla, että ei tule ongelmia pukiessa. Ja napit Papan tekosia, entisen kodin omenapuuta.
Reunat huolittelin virkkaamalla, kiinteitä silmukoita ja nirkkoja.
Olen tyytyväinen, tästä tuli juuri se mitä olin hakenutkin. Prinsessa saa vähän hienostella kesän juhlissa. Langassakaan ei ollut mitään moitittavaa, tästä neulominen oli ilo. Eikä niitä Novitan tavaramerkiksi tulleita solmujakaan löytynyt kuin yksi. Ja sen jälkeen lanka jatkui samanmoisena. Ostin vain lankaa niin reilusti, että aloitin jo loppulangasta nuttua tämän kaveriksi. Samalla mallineuleella.

Entä mitäpä nyt. Taidan jatkaa nuttua ja odotella, että kummityttö tulee antamaan vähän piiskaa. Herkut on jo varattu, myös veljelle, vaikka hän taitaakin olla jo liian iso virpomaan =)

7 kommenttia:

Neili kirjoitti...

Namuneule!

MariL kirjoitti...

Onpa ihana mekko! :)

Lapsukainen kirjoitti...

Kyllä neidin kelpaa mennä kesän juhliin tuo mekko päällä ja muut on kateellisia, kun ei löydy toista samanlaista ;). Niin ne on jo nytkin neuvolassa =).

Hepsi kirjoitti...

Voi kuinka suloinen mekko!

Niinu kirjoitti...

Aivan ihana mekko :)

Marjo kirjoitti...

Oi, miten suloinen mekko.

Omppumato kirjoitti...

Ihana, ihana mekko! Tuo lanka on ihanaa ja mallikin on ihana. Suloinen kerrassaan.