lauantai 10. huhtikuuta 2010

Haamupäivitys, haamukirjoitus =)

Kai tänne on jotain rustattava, kun blogilista väittää minun päivittäneen =) Olen pahoillani, jos kävit täällä turhan takia.... Mitään päivitettävää kun ei ole ollut. Viikko on vierähtänyt töissä. Kiirusta on pitänyt, kun yritin siivota pöytää ennen lomaa.

Ai niin, onhan sitä jotain iloista asiaakin; talviloma alkoi! On sitä jo odotettukin, mutta kun nämä työt on sen laatuisia, että vuoden vaihteesta kolme-neljä kuukautta eteenpäin tehdään kovasti töitä, niin talvilomakin on pidettävä vasta sitten kun enimmät on tehty. Nyt se kuitenkin alkoi ja mikä parasta; oma ukkokulta on lomalla myös. Tänään mietin, että ihanaa kun on enemmän vapaata kuin tämä viikonloppu. Tämä päivä kun mennyt melkein pelastusarmeijalle =)  Aamulla nukuttiin pitkään (riittääköhän 12 tuntia unta tähän hätään....) ja kaupoissa pyöriessä kului myös aikaa. No, sain minä leivotuksi hiivaleipää pitkästä aikaa ja sitä myös maistatettiin muilla. Kaikille kelpasi, joten leipää voisi tehdä useamminkin.

Yhdet sukat on käsityörintamalla saatu valmiiksi. Kamera kun jäi Helsinkiin, niin kuviakaan ei ole/tule. Ne on kuitenkin ihan samanlaiset kuin tässä postauksessa olevat ruususukat vähän pienemmät vain. Sukat on matkalla Mikkeliin, ensi viikonlopulla kummipojan äiti saa ne. Monta muuta sukkaa on puikoilla, kunhan vaan joku tekisi ne valmiiksi.... No, ensi viikolla on monta kilometriä automatkaa, silloin ainakin joudan neulomaan.

2 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Lepopäiviä on hyvä pitää, ei aina tarvitse olla niin ahkera! Sitähän sanotaan, että kun nuori mies nukkuu, se on kuin panisi rahaa pankkiin - mun mielestäni rajaus nuoriin miehiin on tarpeeton :)

Hiivaleipää täytyisikin taas joskus leipoa. Meillä leivottiin tänään lasten kanssa pullaa.

Hyvää lomaa teille!

Lapsukainen kirjoitti...

Automatkat kannattaakin neuloa, täällä ei ehdi ;).