tiistai 23. marraskuuta 2010

Voi kiitos!

Suuret kiitokset Marille hyvästä vinkistä. Vaihdoin napit pienempiin ja huomaamattomiin ja kas. Housutkin näyttivät nyt ihan kivoilta. Tämä on ihan kivaa tässä yhteisöllisessä neulomisessa; saa hyviä vihjeitä ja vinkkejä kanssaneulojilta, kaikkea ei tule itse ajatelluksi ja jää sokeaksi omalle työlleen. Minä en tykkää huonoa, jos joku antaa vinkkejä tai "ohjaa oikeaan", olen vain tyytyväinen uusista näkemyksistä. En siis tykkää pahaa siitä, että minulle sanotaan rehellinen mielipide, päin vastoin, odotan sitä =)
Mussukan housut versio kakkonen

Tänään saimme myös Mussukka kakkosen kastetaulun pois kehystyksestä. Tällä kertaa olen tyytyväinen. Hulikka on hyvä liike, nopea työ (kaksi tuntia työaikaa ja minulle ilmoitettiin, että kehystys on valmis) ja edullinen hinta. Työn laatukin on hyvä, voin suositella kaikille. Tällä kertaa selvisimme ilman isompia itkuja =) Iso kiitos sinnekin.

4 kommenttia:

MariL kirjoitti...

No on kyllä paljon paremman näköiset! :) Hyvä jos mielipiteestäni oli apua. :) Väriltäänkin ovat itse asiassa passelimmat kuin ne edelliset. Jo on ihme, jos ei housut nyt mene ahkeraan käyttöön. ;)

Pami kirjoitti...

Kyllä nuo napit tosiaan käyvät paremmin!

Ja hyvä tietää, että Hulikassa kehystetään, vaikka on Rantasalmellakin huippukehystäjä ja sinne meiltä matkaa vain 25 km (ja vanhemmat asuu Rantsulla)

routa kirjoitti...

nyt näyttää housut paremmilta, luulisi kelpaavan.
Osaatko sanoa laittaako Hulikka lasia tai muuta vastaavaa jo kehystettyyn vanhaan työhön? Ite kun en muista koskaan pysähtyä kysymään.

Outi itse kirjoitti...

Routa, en tiedä vanhasta työstä, meidän tauluun kyllä saatiin lasi pyynnöstä. Soita ja kysy, miusta tuntuu, että Aspivaara kyllä tekee kaiken minkä vaan pystyy =)