lauantai 26. helmikuuta 2011

Pilvistä lauantaita =)

Helmikuu on humahtanut johonkin ihan huomaamatta. On taas kuun loppu. Tämän kuukauden ovat täyttäneet työt, työt ja työt. Ylitöitä on pitänyt painaa joka päivä ja silti tuntuu, ettei paperivuoret hupene, eikä työt vähene.... Kunhan sitä jaksaisi tuonne huhtikuun alkuun, sitten voisi jo vähän hengähtää.

Väsyneenä ei ole oikein tullut neulottuakaan, mitä nyt jokusen silmukan. Nämä sukatkin olivat viimeistelemättä parisen viikkoa, ei vaan jaksanut. Tänä aamuna sitten otin härkää sarvista kiinni ja laitoin sukat kuntoon.
Päivänkakkara-sukat, koko 35-36
Lanka Novita Nalle Kukkaketo, väri 810 päivänkakkara, 58 g
Puikot 3 mm Knitpicks

Tämä Nalle lanka oli ihan kamalan karheaa, neulonta ei ollut mitenkään mukavaa. Päin vastoin kuin seuraavien sukkien tekeminen. Nämä syntyivät melkein itsestään =)
Karkkisukat, koko n.25
Lanka Online supersocke Streamer color, väri 1116, 49  g
Puikot 3,25 mm Knitpics
Aikuisten karkkisukat, koko 37-38
Lanka Online Supersocke Streamer color, väri 1116, 83 g
Puikot 3,25 mm Knitpicks

Marin blogista bongasin tuon mallineuleen ja tikuttelin ensin aikuisten sukat ja langan lopusta pienemmät. Yksi kerä kirjavia sukkalankoja vähemmän! Jostain syystä en ostanut yhtään sukkalankaa kun viime viikonloppuna käväisin Lankatalo Nordiassa. Mukana oli koko Mussukkaperhe ja oli mukava seurata kun vanhempi Mussukka käveli hyllyjen välissä ja hiplasi kauniita ja värikkäitä lankakeriä. Tulee tyttö mummoonsa =)

Nyt on puikoilla se junamatkalla hyvin edistynyt Revontuli ja ihanaista merinovillaa, josta on tulossa pikkuneidille mekko. Jotain kivaa voisi neuloa myös Mussukka kakkoselle, mutta taitaa olla poika sen verran kuumaverinen, ettei paljon tarvitse villavaatetta. Jospa etsisi puuvillalankaa ja jokin takki kesäksi.... Sitten vielä huomasin, että vanhemman mussukan kaulassa oli kaupasta ostettu kaulaliina! Mikä kardinaalimunaus, ettei mummo ole saanut lapselle kaulahuivia tehtyä! Lapsukaisen ja Vävyn autoon pitäisi neuloa penkin selkänojan suojukset (käytiin valkkaamassa langat yhdessä Vävyn kanssa), kunhan nyt joku vaan ilmoittelisi tänne tehtaalle mittoja ;) Eli neuletöistä (eikä muistakaan töistä) tule puutetta, puikot vaan heilumaan!

5 kommenttia:

Lapsukainen kirjoitti...

Karkit voikin olla Mussukka I uudet sukat ;).

-maria- kirjoitti...

Kivoja sukkia!

MariL kirjoitti...

Ihania sukkia! :)

Näppi kirjoitti...

Kivat sukat nuo päiväkakkarasukat, ei toki muissakaan vikkaa oo. Ommaa silimää ei miellytä vaan nuo uuet värit paitsi tuo päivänkakkara.

Hepsi kirjoitti...

Kauniita sukkia olet taas neulonut!