lauantai 7. tammikuuta 2012

Sukattaa

Viime päivinä kaivelin lankakopasta vähän paksumpia sukkalankoja ja päätin tehdä sukkalaatikkoon täytettä. En omaan, vaan siihen, mistä näitä sukkia suvulle jaetaan =). Perussukkia syntyi kuin itsestään, sukka per ilta tahtia. Ihanat, paksut langat. Rellanalla oli alennusmyynti ennen joulua ja silloin tilasin jokusen kerän lankaa. Tämä lanka kun on osoittautunut käytössä kestäväksi.
Harmaat sukat, koko 37-38
Lanka Gjestal Silja, väri 305, 80 g
Puikot 3 mm
Sinitiikeri-sukat, koko 39-40
Lanka Rellana Flotte Socke 6-fach, väri 1713, 114 g
Puikot 3,5 mm
Raita-sukat, koko 37-38
Lanka Rellana Flotte Socke 6-fach, värit 116 (luonnon valk.) ja 1713 (sinilila), 87 g
Puikot 3,5 mm
Punakirjavat sukat, koko 38-39
Lanka Rellana Flotte Socke 6-fach, väri 1711, 106 g
Puikot 3,5 mm

Tuo sinikirjava lanka oli väriltään kaikkein mieluisinta ja ihan kivat sukat siitä tuli valkoisella raidoitettunakin. Se lanka tuli käytettyä ihan viimeistä senttiä myöten... Nytkin puikoilla on yhdet sukat ja yhdet lapaset. Lapasia piti aloitella, kun ensi viikolla on yhdellä nuorella herralla nimipäivä ja ajattelin viedä lapasia lahjaksi. Hän kun kuulema on lapasten suurkuluttaja.

Mutta ennen neulontasessiota taidan käydä tekemässä täytetyt paprikat uuniin valmiiksi. Ja kiisseliä pitäisi tehdä, kerrankin meillä on jälkiruokaakin =)

5 kommenttia:

Kangaskasa kirjoitti...

Kauniita sukkia, kivoja värityksiä! Minäkin olen huomannut, että Rellanan langoista tulee kestäviä sukkia, ja se on mukava neulottava. Harmi kun nostivat postituskuluja.

Outi itse kirjoitti...

Jeps, kulut olivat vähän nousseet, mutta kivaa oli se, että DHL:n mies toi paketin työpaikalle käteeni (onneksi muistin vaihtaa toimitusosoitteen, kotona kun ei olisi ollut ketään). Helppoa siis.

TeSa kirjoitti...

Ihania värejä ja kaunista laatikon täytettä.

Näppi kirjoitti...

Hienoja sukkia vino pino. :)

Lotta kirjoitti...

Kauniita sukkia olet tehnyt, erityisesti nuo siniraitaiset ja harmaat sukat ovat suosikkini :).