perjantai 27. heinäkuuta 2012

Viuhakkeita

Vihdoin tässä blogissa on jotain valmistunutta, muutakin kuin vauvan myssyjä. Harvinaisen laiska kesä ollut käsitöiden kannalta, mutta joskushan se on niistäkin huilattava. Nyt etäpäivän tiimellyksessä sain viimein ommeltua yhden (!) napin jakkuun ja da-daa; siinä se on!

Jakku, ohje 4, Kauneimmat käsityöt 3/2012
Lanka Ice Yarns Merino Silk, väri kuvassa melko oikea, 222 g
Puikot 3 mm

Kuvassa nuttu näyttää ihan hurjalta hurstilta, ihan kuin kaikki saumat viuhottaisi ja jokainen kappale olisi eri kokoinen. Ihan oikeasti jakku on muuten ok, ainoastaan etureuna lörpöttää vähän. Ajattelin viskata tämän pesuun viikonlopun jälkeen, jos se siinä asettuisi. Jos ei, mietin sitten asiaa uudelleen. Pääasiassa olen tyytyväinen tähän tuotokseen, on kevyt, lanka on mukavan tuntuista, eikä hintakaan päätä huimaa. Muistaakseni maksoin kerästä euron, joten lankaa meni alle kympin arvosta. Nappikin on Ukkokullan tekemä.

Toinen kokeilu, johon en ole niin tyytyväinen on tämä Wingspan. Lanka oli aivan ihanaa Zauberballia, mutta en tykkää siitä, että sain reikiä noihin lyhennys kohtiin. Auttaisikohan tähänkin kastelu/pesu?

Wingspan-huivi, malli Ravelrystä , pituus 110 cm
Lanka Zauberball, väri Cranberries, 82 g
Puikot 3 mm

Ihan hauska huivi, mutta kahdeksan sakaraa oli tällä langalla ihan liian vähän. Seuraavaan tiedän lisätä sakaroita, jos nyt joskus innostun uutta tekemään.

Ulkona on taas upea ilma. Illalla pitääkin arpoa istuisiko terassilla vai katsoisiko olympialaisten avajaisia. Jos nyt jaksaa edes valvoa sinne asti ;).

1 kommentti:

Hepsi kirjoitti...

Kauniisti menee värit tuossa huivissa!