maanantai 17. kesäkuuta 2013

Hartioille lämmikettä

Toinen postaus vähän ajan sisään, minähän alan oppia ;). Sateisena viikonloppuna voi tehdä asioita etukäteen ja ajastaa niitä....

Röyhelöhuivi, 150 cm x 6 cm
Lanka Pierre Cavallo Aava, 100 g
Puikot 5 mm

Itsensä rääkkäystä on hyvä harrastaa aina välillä. Citymarketissa oli tämä lanka tarjouksessa ja sitä hyppäsi ostoskärryyn tarkoituksena tehdä muutama huivi lahjalaatikkoon. Vielä niitä ei ole syntynyt kuin tämä yksi.
Viimeksi kun olin mussukoiden luona, niin vanhin heistä näki päälläni monta vuotta sitten virkatun pontson ja tokaisi heti; "Tee mummo miulle tuollainen, mie haluun." Lapsukaisten haluamisethan on mummon työlista, joten kotiin tullessa kaivelin lankalaatikkoa ja etsin sopivaa lankaa... tähän sitten päädyin. Onneksi värit kulkivat kivasti, eivätkä alkaneet läikittyä.... Katsotaan mitä neiti tuumaa, kun saa tämän torstaina. Pahoin pelkään, että kaksi muuta haluu myös ;).
 
Mussukkapontso, koko 4-5 v
Lanka Novita Puro batik, väri 622, 151 g
Koukku 3,5 mm

Torstaina suuntaan oman ooppelini kohti eteläistä Suomea, muu perhehän siellä jo on. Ukkokultakin on ollut pari viikkoa töissä, ei edes viikonloppuisin pääse käymään kotona. Pakkaan auton täyteen tavaraa (sitä ei ole paljon, kun autokaan ei ole iso) ja ajelen "kesämökille" juhannuksen viettoon. Onneksi suurin osa liikenteestä on tulossa vastaan,... Luvassa on hyvää ruokaa ja mikä tärkeintä erittäin hyvää seuraa =).

2 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Kivat värit molemmissa, sekä huivissa että ponchossa! :)

möhönasu kirjoitti...

Upeat värit pontsossa!