torstai 29. tammikuuta 2009

Haleja!

Pirre oli lähettänyt minulle kivan halin, kiitos siitä! Haleja tarvitaan aina. Kuten kaikki minut tuntevat jo tietävät, olen tosi-tosi huono laittamaan näitä ketjuja eteenpäin (blogeissa ja s-postissa), niinpä en jatka juttua. Lähetän vain näin kaikille yhteisen halin! Ja tosi ison halin sinne pohjois-Helsinkiin ja Kokkolan nurkille, Perämerelle =)

Tässä viikolla napsahti lisää tilaustöitä, sukkia tällä kertaa. Kivaa, neuleet kelpaavat muillekin =) Mutta aikataulut ovat aika nafteja, joten puikkojen pitää suihkia. Onneksi isoin työ alkaa olla jo valmis, kyllä se tästä. Ja huomenna alkaa viikonloppu, ihan älyttömän monta tuntia enemmän istua sohvalla ja neuloa =) Heh, kyllä sitä pitää vähän tehdä kotihommiakin, kun jäivät viime viikonloppuna tekemättä. Ja seuraavana viikonloppunakaan ei jouda/huvita/jaksa, kun Mies on taas kotona.

Kiitos kaikille kärpästentorjuntaan osallistuneille! Hyviä vinkkejä tuli, viini on jo käytössä kukkaruukun vieressä. (Ehei, ei se kaikki viini joutanut kärpäsille, otin minäkin osani =)) Tosin ötökät vähän kiertävät kuppia, johtuisikohan siitä, että tarjolla on vaan kotiviiniä? Mutta kun sen pitäisi olla - ja on - tosi hyvää ja arvokasta, ei mitään halpisviiniä ;) Ehkäpä vika onkin siinä? Appelsiinimehun totesin vähän tehokkaammaksi, kyllä meiltä nyt kääpät (hih. Lapsukaisen "oma sana", silloin parikymmentä vuotta sitten) lähtee....

Tänään löysin uuden nettikaupan, Piikun. Sieltä löytyi suomalaista villaa. Koetilaus on jo tehty! Jos homma hoituu yhtä hienosti kuin Mervillalla (viikonloppuna tilaus, tiistaina ihana lanka postilaatikossa), niin tämähän on mahtavaa. Mervillan langan esittelen vasta valmiina tuotteena, eli Revontuli-huivina, jonka Lapsukainen tilasi. Langatkin etsimme yhdessä, nyt huivi tulee juuri Lapsukaisen omista väreistä.

Mutta ei tässä joutaisi jorista. Työt kutsuu. Nyt ensin tilausneuleet ja aamulla etätyöt. Onneksi on rauhallista (ei soivaa puhelinta, ei ovesta tunkevia asiakkaita) tehdä pari tilinpäätöstä. Nekin on sitten listalta pois. Miten minä jo kaipailen huhtikuuta ja pääsiäisen vapaata???

1 kommentti:

Lapsukainen kirjoitti...

Tuota sanaa en itse asiassa muistanutkaan, on se hyvä, että äiti rakas virkistää Lapsukaisen muistia (kun oon tullu jo niin vanhaksi).

Isot halit myös sinne... Ja sillä huivilla ei todellakaan ole kiire...