sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Reissusta kotiuduttu

Viikonlopun reissu Lapsukaisen synttäreille on heitetty ja vihdoin ollaan kotona. Oli ihana nähdä taas rakkaitani =) Vielä kun yksi poissa ollut rakkaani olisi ollut paikalla, niin matkahan olisi ollut melkein täydellinen.... Ensi viikolla 7v täyttävä ystäväni oli myös matkassa mukana, hän taisi nauttia reissusta vielä enemmän kuin me muut. Vaikka pitkät automatkat tuntuivat aluksi vähän yök-hommilta, onneksi oli mukana kännykät ja niissä olevat rallipelit! Meidän reissuautoon, eli Miehen autoon, on kai hommattava lisävarusteina jokin pelikone tai dvd-soitin =)

Lauantaina kävimme vähän shoppailemassa, pikkuystävämme sai valita itse synttärilahjansa ja minä löysin aivan hupaisaa lankaa. Meillä ei tälläisiä ole =)
Sori, sori, bloggeri kääntää kuvan väkisin väärin päin. Mutta lanka on Novitan tekemää Sorbettia, hauskaa nyppylankaa, jonka koostumus on 62 % akryylia ja 38 % polyamidia. Mutta tämä oli niin mukavan näköistä, että oli ihan pakko ostaa =) Huivia näistä ajattelin..... Tätä löytyi ihan paikallisen Jumbon Prisman valikoimasta - ja tarjoushintaan. Ostin minä muutakin. Mies antoi luvan ostaa uuden kameran ja minuahan ei tarvitse kauan houkutella. Tietty hintataso oli kuitenkin mielessä, en viitsi maksaa maltaita kamerasta, jolla otetaan kuitenkin suht´ harvakseltaan kuvia. Anttilassa oli hyvä tarjous ja sieltä tarttui mukaan näppärä Nikon, johon sai kaupanpäälliseksi muistikortin ja kameralaukun. Nyt taas kelpaa kuvailla. Ei ainakaan akut lopu heti kättelyssä.

Tullessa käytiin vielä moikkaamassa veljen perhettä ja kummipoikaa. Meno oli aikamoinen kun neljä pojan vesseliä pisti menemään. Ikäero vanhimman ja nuorimman välillä oli kymmenisen vuotta, mutta sehän ei tahtia haitannut. Hyvin leikit sujuivat. Nuorimmainenkin pysyi mukana ja komenteli kovasti omalla kielellään ;)

Nyt on olo jo vähän tööt. Lämmittelin jo huushollin, joten sen puolesta voisi käydä vaikka peiton alle. Pari yötä on mennyt vähän kehnohkolla pedillä levottoman kaverin kanssa nukkuessa (potkuja kylkeen, pyörimistä ja nyrkistä silmään tyylillä). Mutta oli aika mairittelevaa, kun 7v valitsi yökaverikseen minut, eikä mummoa ja pappaa...

Huomenna taas uusin kujein uutta viikkoa päin. Sen tietää, että töiden puolesta se on ainakin kovin kiireinen.

3 kommenttia:

Inkeri kirjoitti...

Onpa pirtsakkaa lankaa.

Kirsi kirjoitti...

Sinulle on blogissani jotakin kivaa!

MarjutJ kirjoitti...

Hauskannäköistä lankaa!