tiistai 6. tammikuuta 2009

Inventaariota

Se on sitten vapaat pidetty; joululomat, muut vapaat ja sairaslomat. Huomenna alkaisi ankara arki... Toisaalta ihan kiva, toisaalta olisin vielä istunut tässä sohvalla parisen päivää ja tehnyt käsitöitä =) Neuloa en ole paljon jaksanut, painava villahuivi ei ole oikein pyörinyt tuossa oikeassa kädessä, mutta virkkuukoukku on ollut ihan mukavan kevyt ;) Eli muutama salomoninsolmu on tullut tehtyä. Huivi ei ole ihan vielä valmis, joten kuvaakaan ei ole vielä saatavilla.

Aloittelin myös virkkaamalla uutta "iltapontsoa" itselleni. Minusta on mukava vetää hartioille pyjaman päälle lämmikettä ja siihen tarkoitukseen minulla on ollut pontso jostain sekoitelangasta. Tuo vaatekappale on vaan ollut niin kovassa käytössä, että se alkaa kaivata jo seuraajaa. Kaivelin varastoista Palma-lankaa ja uusi lämmike on jo tulossa.

Tänään tein myös inventaariota yhdessä ullakon kaapeista. Vain yhdessä, mutta löysin muutaman laatikollisen (juu, vähän isompia kuin kenkälaatikot) jämälankoja. Keräsin yhteen laatikkoon kaikki punasävyiset tarkoituksena aloittaa "suuri suunnitelma" sitten kun nämä nykyiset on tehty. (Tai sitten se alkaa jo huomenna....) Joka tapauksessa, yhdestä muovipussista löysin neuletakin tekeleen, kaikki palat oli tehty ja valmiina, hihat vain ompelin kiinni aamulla. Nyt on enää jäljellä resorien neulominen ja kas, uusi takki on käytössä. Yhtään en muista milloin olen tehnyt sitä. Mutta tehdään nyt loppuun asti kun on niin hilkulla. Muutama muu tekeleen alku lähti roskiin, ei löytynyt ideaa tai loppulankoja..... Samalla koluamisella löytyi lukuisa määrä puikkoja ja virkkuukoukkuja =) Päätin kuitenkin, että uutta lankaa ei ihan heti tähän taloon osteta! Vaikka perjantaina tutkimuspöydällä kipuillessani ajattelin, että olin ainakin muutaman ihanan lankakerän ansainnut.... Vielä niitä ei ole ostettu ja jos ihan tiukkoja oltaisiin, niin voisin jättää ne kauppaan. Katsotaan kumpi voittaa, ihanat langat vai päättäväisyyteni. Perheen mukaan varmaankin ne langat ;)

Jeps. Nyt voisi vielä solmuilla muutaman rivin ja sitten painua pehkuihin. Aamu voi olla ankea, kun kello herättää paljon aikaisemmin kuin muutamana viime aamuna!

3 kommenttia:

Ukkoseis kirjoitti...

Emännyksellä on valikoiva muisti! Lidlistä lähti mukaan 0,5kg lankaa mukaan, että se siitä ostamattomuudesta! No onneksi ne ei paljon maksanut.

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Kuinka ollakaan minäkin suunnittelin tässä lähiaikoina tehdä kaapissa pyörivästä Palmasta hartianlämmitintä itselleni. Inhottavaa lankaa neuloa, mutta tosi lämmintä.

Mari kirjoitti...

Onnea punaisen suuren suunnitelman pariin!