lauantai 17. tammikuuta 2009

Hartianlämmittämiä

Täällä jostain hämärän rajamailta kirjoittelen =) Ei vainenkaan, istun ihan kotona sohvalla, mutta lämpötila taitaa ulkona muuttua aika paljon, sillä mieletön utu on vallannut tämän kylän. Koko maisema on harmaa!

Jotain tässä viikon mittaan on valmistunutkin. Ensiksi näytän teille tämän kummitädin lahjan. Synttärit ovat vielä edessä päin, mutta uskon, että täti ole löytänyt vielä kertaakaan tänne, joten uskallan tehdä paljastuksen.

Revontuli-huivi, koko 182 x 82 cm
Lanka Pirtin Kehräämön liukuvärjätty villalanka, 279 g
Puikot 5 mm addin pyöröt

Toinen, juuri äsken päätelty, on tämä peruspontso. Tykkään pitää jotain hartianlämmikettä iltaisin pyjaman päällä ja tämä malli on osoittautunut oivalliseksi tähän tarkoitukseen. Entinen, valkoinen, on jo vanhus ja kovin käytetty. Piti tehdä uusi. Mitään ihme juttuja en halunnut, ihan perusmallin, tutun Novitasta vuosien takaa. Palmapontso, koko miulle passeli, pituus hartoilta kyynärtaipeeseen
Lanka Novita Palma, väri 850, 202 g
Koukku 4 mm

Tämäkin on juuri sellainen kun tarkoitin. Eli onnistunut ja tulee taatusti käyttöön. Nyt sitten tehdään välillä jokunen vauvan myssy, uusi tilaus tuli sopivasti kun entiset työt on tehty =) Mukavaa viikonloppua blogiystävät, minä yritän opetella taas olemaan ja elämään ihan itekseen, miehen saa kaverikseen vain puhelimen välityksellä.... Tosin tässä iltapäivällä aion lähteä melkein 7v-ystävän nimipäiville.

6 kommenttia:

Lapsukainen kirjoitti...

Ihanat värit tuossa huivissa... =).

Sini kirjoitti...

IHANA toi revontuli, ihan mielettömät värit! Mulla on ollu suunnitteilla toinen revontuli siitä lähtien ku tein sen ekan mut jostain syystä en vaan saa aikaseks.

Eila kirjoitti...

Tosi kivat värit Revontulessa, keltainen sopii niin hvyin yhteen tuon lilan kanssa.

MarjutJ kirjoitti...

Upea Revontuli! Se on vaan niin hieno malli.

jantta kirjoitti...

Ai ai miten kauniita...

TiinaR kirjoitti...

Ihanan värinen revontuli :)