torstai 22. tammikuuta 2009

Urputusta

Huh mikä viikko menossa. Töitä on saanut tehdä enemmän mitä ehtii ja fibro kiukkuilee oikein olan takaa. Joka aamu on ollut entistä kankeampi ja kipeämpi. Minä, suuri sääpuntari, ennustan, että sateita on tulossa =)

Käly kävi Pirtin kehräämöllä etsimässä lankaa minulle yhteen projektiin. Soitteli sitten illalla ja kertoi, että kakkoslaadun hyllyssäkin oli lankaa yllin kyllin ja mitä herkullisia värejä! Argh. Tää tahtoo kanssa sinne ja mieluiten tilipäivän jälkeen! (Eikä katsota laskupinoa, eihän.) No, kun ei ole nyt mitään lomaakaan tiedossa, että voisin lähteä naapurikylään, niin tyydyinpä sitten näihin. Ihan vaan Prisman hyllystä =(.
Nallea uutuusväreissä (minä en ymmärrä, kesä on kylmä sininen???) sekä Jiveä. Näille oli suunnittelma yhteen kokeiluprojektiin, mutta katsotaan nyt. On muutama kiireellisempi juttu menossa. Kälylle muuten terveisiä, että se lähettämäsi lanka oli yhden säikeen verran ohuempaa kuin edellinen, mutta voisinpa vaikka kehua, että parempaa jälkeä tulee =)

Niin ja kun näihin sisäpiirijuttuihin mentiin, niin Miehellekin sellaisia terveisiä, että mie haluan uuden kameran! Entinen on sökö-sökö. Se ei anna ottaa kuin kuvan tai kaksi vaikka laitan siihen täydet akut. Ne on muka empty, höh.

4 kommenttia:

Helmis kirjoitti...

No samaa mäkin ihmettelin, että kesälanka sinistä. Mutta olisko ne sitten nuo kesäisen järvimaiseman laineiden liplatukset... :).

Toivottavasti sääpuntari vähän rauhoittuu!

Taija K kirjoitti...

Novitalla on vissiin seurattu viime kesien säitä tarkasti, ja sen vuoksi kesä on kylmän sinistä? ;o)

MarjutJ kirjoitti...

Minä myös ihmettelin kesäväritystä, mutta kai sininenkin oli värikarttaan saatava. Voihan se symboloida vaikka järveä tai taivasta.

Kiki,purkaja kirjoitti...

Ja sateet tulivat.
Täällä tointn puntari.