perjantai 30. tammikuuta 2009

Bongaa viisi kakkosta!

Yksi tekemäni hattu on unohtunut ihan tyystin. Vein tämän Lapsukaiselle synttärilahjaksi viime viikonloppuna. Joulukuussa käydessämme hän näytti jostain Stokkan kanta-asiakaskuvastosta, että tuossa olisi ihan kiva hattu, äiti tekisitkö. Tammikuussa sitten muistin tämän, mutta en muistanut tarkasti kuvattua hattua, joten mutu-tuntumalla tehtiin talvihattu. En edes muistanut, että oliko hatussa lieri vai ei. Riskillä tein, mutta vein myös virkkuukoukun mukana kylään, jos korjauksia tarvittiin. Hattu oli just sopi, sopivan kokoinen, lierikin piti olla ja tuo virkattu kukka. Lapsukainen otti hatun mieluusti vastaan, toivottavasti sille on myös käyttöä.
Naisten lieripipo, koko pieni pää
Lanka Novita Teddy, väri 490, 138 g
5 mm virkkuukoukku

Ja tämäkin on jäänyt esittelemättä. Tampereelta - tai oikeastaan Pirkkalan ABC:ltä löytyi meille uuteen kotiin (jos vain joku ostaisi tämän entisen) ovikyltti. Minä kyllä uhkasin etsiä juuri päin vastaisen, minä kun olen se raihnaisempi =)
Juupa. Missä vain olisi se uusi ovi? Tämän talon ovessa kun on jo itse tehty nimikyltti. Siitä eilisetä löytämästäni lankakaupasta. Täytyy todella suositella ja kiittää kauppaa erittäin nopeasta toimituksesta. Tänään nimittäin postipoika toi paketin ihan ovelle. Onneksi olin etäpäivällä.... Muhkeaa lankaa ja upean väristä. Suosittelen lämpimästi. Sekin vielä, että kun on tottunut maksamaan nämä toimitukset ennakolla, niin tämä liike laittaa laskun mukaan ja antaa 14 pv maksuaikaa. Mahtava kauppa =) Suomalaista villaa, noin 300 g.
Muutakin on valmistunut, mutta koska jutut ovat vielä vähän "arkaluonteisia" (= pari viikkoa julkaisukelvottomia) niin säilytän kuvat vielä koneellani. Aikanaan tänne ilmestyy taas jotain, ainakin minusta hyvin onnistunutta ja upeaa =)
Tilasin tuossa illan mittaan minulle ja Miehelleni ystävänpäiväyllätyksen. Kerroin sen kyllä puhelimitse Miehelleni ja ei hän kovin vastaan ollut. Meille ihan kahdestaan jotain muuta kuin työtä, siivousta tai muuttoa. Odottelen jo tuota viikonloppua....
Koska tämä päivä on mennyt niin hyvin ja en ole mitään arpajaisia järjestänyt aikoihin, niin järjestän teille bongauskilpailun. Kun löydät laskurista viisi (5) kakkosta, niin laita viestiä, lupaan lähettää palkintona jotain.... luultavasti lankaa.... tai jotain ihan muuta... katsotaan millä tuulella silloin satun olemaan =) Ja kun tässä viikonlopputuulella olen, niin voisin laittaa toisenkin paketin matkaan (jonka arvon kaikkien kommenttia jättäneiden kesken). Mutta ehtona on, että "laulatte" jotain minulle. Eli biisejä kommenttilootaan, mikä musiikki sykähdyttää eniten ja minkä haluat jakaa eteenpäin.... Arvontaonnea!!

7 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Ihana tuo ovikyltti. Ja tietty langatkin on ihania, mutta niitä en paljon uskalla katsoa, kun olen langanostolakossa! Taikka sitten en... :-)

Pahan pistit tuossa lauluhommassa, kun olen niin kaikkiruokainen musiikun suhteen, että kuuntelen lähes kaikkea heavysta humppaan.

Mutta ehkä nyt oikein kaivamalla paras musiikki on tällä hetkellä The Rasmuksen uusin cd.

Kirsi kirjoitti...

TOi kyltti on ihana. vielä ei ihan luku sattunut kohdalle. Voi ei. oletko ihan varma ja haluat minun laulavan. Jos ihan pakko on niin yläkerrasta kuuluu rummutusta ja biisi on jotakin metallicaa. En ihan varma ole kappaleesta. RUmmuttaja on vähän ruosteessa tai rummut jäässä tällä pakkasella. Aapo on menossa seuraavaksi "rummuttamaan". Silloin kuuluu varmasti hard rock halleluja

minna kirjoitti...

22126 oli lukema. lauluni ei ole kovin sykähdyttävä enkä oikeasti halua sitä jakaa eteenpäin, mutta se soi nyt (valitettavasti) päässä ja itsehän kysyit. tätä lauloin äsken pojalle. pitäisi kai opetella oikeita lastenlauluja kunnolla.

...sairaalaan, röntgeniin, kipsi päähän ja varpaisiin. verikoe, pissanäyte, kakkanäyte ja tutkitaan...

Neili kirjoitti...

22130, kohta lähestyy viitosluku.

Olen pari päivää "hyräillyt" Lasse Heikkilän viimeiset veneet-kappaletta. Laulunumeroni oli viiva, joten on hyvä ettet kuule...

Omppumato kirjoitti...

Hep,
tasaluku 22222 näkyy juuri nyt.

Laulan: elämäni sankari, sinä muistit mua, portikongin suojissa kelpaa rakastua...

Oranssi kirjoitti...

Luvut meni. Laulattaisi vaikka karaokessa se Chydeniuksen Sinua, sinua rakastan...

MarjutJ kirjoitti...

Kakkosluku meni jo ja et varmastikaan halua minun laulavan, mutta jo yhteen karaokekyselyyn laitoin tämän kappaleen, niin laitetaan sitten tänne myös. 'Kun tänään lähden' ja Suurlähettiläät:)