torstai 23. heinäkuuta 2009

Kesälomalla on kiva olla!

Kesälomalla voi tehdä kaikkea sitä mitä itse haluaa. Illalla halusin mennä nukkumaan heti kahdeksalta - ja menin kanssa, Mies jäi vielä olkkarin sohvalle istumaan. Aamulla kyselin mihin aikaan hän mahtoi peiton alle kaivautua. Tunnin kuluttua siitä kuin minä. Heräilimme sitten ennen kahdeksaa. En ihan 12 tuntia saanut nukuttua =)

Päivällä tuli mieleen, että lettuja ei meidän huushollissa oltu tehty pitkään aikaan. Siispä pistimme pystyyn lettukestit terassilla. Lettuja ja mansikoita, nam. Kermavaahto puuttui, mutta tänään oli muutoinkin jääkaapin tyhjennyspäivä, niin kaupassa ei käyty. Edes kermavaahdon takia.

Postista haimme Miehen kanssa paketin, se sisälsi kaikkea kivaa tulevalle vauvalle. Toimitus tapahtuu huomenna, Lapsukaisen ja Vävyn kanssa on treffit Lahden ABC:lla. "Toimitustuotteita" on auto täynnä, sisältäen mm. jääkaapin. Jotain pientä saan mukaanikin. Oriflamen tilaus on saapunut ja oma osani on tulossa Lahteen.

Huomenna lähdetään taas kesälomalle =) Ensin Lahteen ja sieltä Sappeelle (Tampereen lähellä). Käydään Miehen kanssa katsomassa kesäteatterissa Olavi Virtaa. (Hyvä verrata talviseen paikalliseen versioon.) Yö vietetään Sappeen huoneistohotellissa ja naatiskellaan. Mistä ja kenestä, se jää nähtäväksi huomenna ;)

Lauantaina onkin jo tiedossa vieraita, veljen pojat (ne isommat) tulevat pariksi päiväksi tätilään. Ohjelmassa on Kesämaassa käyntiä, tietokoneilla pelailua ja muuta mukavaa. Pikkuveli - se meidän kummipoika - on vielä liian pieni Kesämaahan, mutta kunhan nämä isommat kasvavat liian isoiksi, niin kaappaamme pikkuisen kummilaan hemmoteltavaksi. Toki isommatkin saavat tulla meille milloin vain. Keskimmäisen Welloksen synttäritkin (vähän myöhässä tosin) on tarkoitus viettää meillä viikolla, kivaa sekin.

Jotta elämä ei menisi liiaksi juhlaksi ja hurvitteluksi, on tänään tehty ihan kotitöitäkin. Sauna on pesty, mattoja on pesty, sekä meidän tyynyt kuivuvat vielä ensi yön. Kun tekee näitä kotihommia vähän kerrallaan, se ei tunnu työltä ja voi täysin rinnoin nauttia kesälomasta. Jess.

ps. Huomiselle reissulle on pakattu jo. Vaatteiden ym. kamojen lisäksi on lähdössä matkaan parikin käsityötä. Se on taas monta tuntia autossa istumista. Onneksi tuo Mies hoitaa ajamisen, minulle jää vain neulominen ja maisemien katsominen =)

3 kommenttia:

Lapsukainen kirjoitti...

Voinhan mä tuoda sulle sinne Lahteen muutakin, jottei auto tunnu liian tyhjälle - mitä saisi olla ??? Saisiko olla vaihdossa vanha jääkaappi taikka pakastin ???

Outi kirjoitti...

Juu, ei kiitos. Katotaan jos Terrasta löytyy remonttitarpeita. Muuta ei tarvita =)

Inkeri kirjoitti...

Hyvää lomaa ja mukavaa reissua!