tiistai 21. heinäkuuta 2009

Minä myös!

Tässä blogissa näin tämän "valeNoron" eli Novitan Puro-langasta tehdyn kaulahuivin. Ja se oli ihastuttava, joten halusin tehdä sen myös. En vain saanut huivista niin värikästä, koska minulla oli kaksi Revontulet kerää ja kaksi Ruska kerää. Niillä mentiin langan loppuun asti.

Ruskainen revontuli,1o1n perushuivi, koko 216 cm x 14 cm

Lanka Novitan Puro, väri 804 (Ruska) ja 805 (Revontulet), yht. 199 g

Puikot 6 mm pyöröt

Alakuvassa värit ovat varmaankin oikeammat, salama vähän kirkasti värejä liikaa. Pidän huivista, se on värikäs ja pehmeä. Vaikka koostumus on 100 % villaa. Kun vaan muistaisin, etten iske ensi keväänä huivia pesukoneeseen, muuten saan pitkän huopamaton =)
Tänään saimme viimein valittua makuuhuoneen tapetin. Oli todella outoa, kun ennen ostettiin tapettirullia sylitolkulla, niin nyt selvittiin kolmella rullalla. Ja niistäkin on yksi vararulla, kahdellakin ehkä pärjätään. Huone tulee kirkastumaan kovasti, sillä nykyisen viininpunaisen tapetin sijaan laitamme vaaleapohjaisen tapetin, jossa on hieman mustaa tehosteena. Se vaan laittaa meikäläisen joko sängynpeitto- tai kangaskauppaan. Nyt ei entiset sängynpeitot enää käy väriensä puolesta. Tosin Mies väitti että hyvin käyvät ;) Loikoilutyynytkin joutuvat vaihtamaan väriä. Entäs sitten matot?? Jee, tää pääsee taas sisustushommiin. Lapsukainen, nyt tarvittaisiin sinun käsiesi sisustustatsia =) Ai niin, se kaappikauppiaskin soitti, että kaapit olisivat haettavissa. Oli tosi nopea toimitus sillä tehtaalla. Tilauksesta on kulunut vain viikko!

7 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Kaunis Puro-huivi! Kyllä tuollainenkin pitää varmaan jossain vaiheessa tehdä...

Lapsukainen kirjoitti...

Kyllä me sullekin sisustukseen sopivat tuotteet löydetään, tuu tänne vaan tapettipalan kera, niin johan löytyy ;).

TeSa kirjoitti...

Ihanat värit. Lanka on kyllä koeneulottava tai virkattava mahd. pian.

Tiinuli kirjoitti...

Kylläpä tuli kaunis huivi! Värit on mahtavan herkulliset!!

möhönasu kirjoitti...

Kaunis huivi :) Puro-lanka on vieras minulle...pitääpä jossain vaiheessa ostaa tuota :)

MarjutJ kirjoitti...

Puro on kyllä kaunista! Minullakin on paha tapa lykätä kaikki pesukoneeseen ja niinhän niitä tahattomia huopumisia on sitten tapahtunut.

Stella kirjoitti...

Upea huivi! Lanka toimii hyvin tuossa mallissa. Kuullostaa mukavalta nuo sinun sisustuspuuhat :) Ja voi auts, voin kuvitella sitä tuskan ja jomotuksen määrää, joka sinulla oli, kun ötökkä puri huuleen :O Pitääköhän minun kulkea loppukesä säkki päällä niin, ettei mitkään ötökät pääse puraisemaan mistään :P