tiistai 7. heinäkuuta 2009

Olipa tapahtumarikas päivä

Aamulla töihin mennessä työpaikan naapurissa paloi. Ja nousi sankka savu! Tiedossa oli savusillinä työskentelyä, viranomaisetkin kehoittivat laittamaan kaikki räppänät kiinni. Silti itkin savun vaikutuksesta koko aamupäivän. Töistä tultua laitoin kaikki vaatteet pesuun, savustettu minä ei ollut oikein mieleen =)

Töiden päätyttyä kävin Miehen kanssa Tokmannilla tarjousten perässä. Ja olihan sieltä ostettava näitä Novitan uutuuksiakin, kun minulla on niiiiiin vähän lankaa varastossa =)
Puroa kolmena sävynä ja Nalle marjaretkeä myös kolme kerää. Nuo Purot ovat ainakin keränä kauniita, katsotaan miten käy kun puikolle pääsevät. Mitään pese ja pidä vaatettahan niistä ei voi tehdä, koska se huopuu koneessa. Pitäisiköhän kokeilla myöhemmin syksyllä huovutettavia lapasia, hmmmm.....

Jotta päivästä tulisi vieläkin täydellisempi, niin hämmensin sen jälkeen Prisman lihatiskillä lihapaketteja Tommi Läntisen kanssa! Juu, en kehdannut häiritä herraa, kun oli evästä etsimässä, vierekkäin vaan etsittiin jotain syötävää =)

4 kommenttia:

Oranssi kirjoitti...

Jaa Puro huopuu? Tosiaan kerällä nättiä.

Tui kirjoitti...

Puroa minäkin ajattelin muutaman kerän ostaa :)

MarjutJ kirjoitti...

Nättiä tuo puro, mutta se huopuminen...

rebekka kirjoitti...

Ihania uusia Novitan lankoja :) Niitä näkyy nyt useassa blogissa, täytynee itsekin käydä kaupassa...