sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Kesälomalla

Kesälomakin pääsi alkamaan melkein kuin varkain ja ensimmäinen lomareissukin on jo heitetty =) Jyväskylä ei petä koskaan (pari kertaa on käyty ja aina yhtä mukavaa), tällä kertaa oli vuorossa Semmareiden konsertti ja tänään vielä ex tempore-matka Keski-Suomen Ilmailumuseoon. Molemmat hyviä, mutta Semmarit ovat aina huippuja =) Ilmailumuseossa tämä oli minun lemppari; ei koskaan sotilaskäytössä ollut kone, vaan maalauksetkin olivat tehdyt koulutytön suunnitelman mukaan. Symppis kone, Anni nimeltään.


Ilmakin sattui mitä sopivammaksi. Päivällä oli ehkä vähän liiankin helteistä, mutta illalla helpotti, oli kiva kävellä yliopiston alueelle konserttia kuuntelemaan. Tänään jo satoi, mutta onneksi autossa on katto ehjä.
Lankakauppoja nähtiin vasta lauantai-iltana myöhään ja ovet olivat kiinni. Tosin en ollut langanosto tuulellakaan, Jyväskylään mennessä käytiin hakemassa Veljen ja Kälyn kotoa pussillinen Pirtin kehräämön tuotoksia. Niistä riittää taas vähäksi aikaa neulomista =) Automatkatkin neuloin ahkerasti, mutta kilometrejä ei kai tullut tarpeeksi, sillä neuleet on vielä kesken.

Nyt on tiedossa pari päivää kotona, keskiviikkona haemme seuraa 7v-ystävästämme ja torstaina suuntaamme auton nokan kohti Helsinkiä, parin mutkan kautta tosin. Tässä välissä pitäisi käydä uudistumassa kampaamossa, siivota ja niin, tietenkin neuloa =)

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Jyväskylä on yksi suosikkikaupungeistani:)