sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Onni vaanii nurkan takana =)

Meillä piti olla alunperin ihan tavallinen, tylsä viikonloppu. Liian kuumaa lähteä mihinkään, ei mitään ylimääräisiä hommia tehtäväksi, eikä mitään erikoista tiedossa. Kunnes perjantai-iltana soi puhelin ja meiltä kysyttiin löytyisikö matkamiehille petiä ja tarjottaisiinko myös lauantaina ruokaa =) Ilman muuta, kun kyse oli näin tärkeistä ja rakkaista ihmisistä.

Niinpä minä olen päässyt mummoilemaan koko viikonlopun ja Pappakin on saanut siinä sivussa osansa. Meillä on ollut kivaa, ollaan seikkailtu turisteina torilla, syöty omalla terassilla grillissä valmistettuja herkkuja, ostettu mansikoita ja syötykin ne..... Niin ja lörtsyjä. Niitä ostettiin vähän joka laatua, minä olen syönyt vajaan yhden lihasemmoisen, muut ovat maistelleet lihan lisäksi mansikkaa, vadelmaa ja vaniljaa. Sen lisäksi olemme istuneet lattialla lelukopan vieressä, rakennettu syöty palikoita, ajettu kuorma-autolla ja halittu Ammua ja Muuta. Eli nautittu täysillä Mussukan seurasta. Nyt on luovutettava Mussukka Mummille ja Ukolle vajaaksi viikoksi, saavat hekin nauttia pienestä ihmisestä, perjantaina sitten taas jatketaan meillä.

Puhelinkin rupesi temppuilemaan, se sensuroi puheluita ja päästi vain osan läpi minulle asti. Ja tuo Ukkokulta "erehtyi" lupaamaan minulle uuden. Heh, tuotahan ei voinut ohittaa, joten nyt minulla on uusi lelu. Enää en pääse eksymään Helsingin keskustassa ja kiertämään yhtä korttelia monta kertaa ympäri, kun ei ollut karttaa lähistöllä ja yhtään en hahmottanut missä olin. Heti kun löysin kadun varresta kartan, niin minäkin olin jyvällä siitä mihin suuntaan ja miten paljon. Tästä lähtien se kartta kulkee aina taskussa ;)

1 kommentti:

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Mulla sama ominaisuus eli kartan kanssa löydän minne vaan, mutta suuntien hahmotuskyky ihan surkea.