lauantai 4. syyskuuta 2010

Kaikkea muuta kuin neulomista

Viikon olen sinnitellyt flunssan jälkimainingeissa työmaalla. Siellä on ollut niin kiire, ettei pikku yskimisiä ole ehtinyt noteeraamaan, vaan on painettu duunia niska limassa =) Melkein kaikki tarvittava ennen 12.päivää on tehty, enää puuttui 1/4 asiakkaiden alv-laskelmat..... plus että kämmien kämmi ohjelman päivityksessä paljastui perjantain iloksi. Sen mukana ylimääräinen viikon työmäärä - sen normaalin lisäksi, kiitos oikein paljon ohjelmantoimittaja =).

Tänä aamuna armas Ukkokultani alkoi rakentamaan meidän uusia kalusteita ja minä päätin etsiä kaikki vaatekaappiin piiloutuneet lankakerät. Auts. Nämä langat olivat siis vuoden aikana kaivautuneet t-paitojen, housujen, villapaitojen ja muiden sekaan... ihkulankoja, sukkalankoja, Pirtin Kehräämön villaa, antiikkilankoja, kaikkea kivaa löytyi kaapin kätköistä. Ovat ne kaapit muuten uskomattoman tilavia; vaatteiden lisäksi ne olivat vuoden aikana varastoineet kaiken tämän.
Nyt nämä langat on lajiteltu (ja ne kaikki muutkin langansäilytyspaikat; sängynaluslaatikot, sukkalankakori, pikkukammarin lankajemma = ikean kori....) ja piiloteltu uusiin kaappeihin (sinne pikkukammariin). Jeps, ne eivät ole enää vaatekaapissa.
Isäntä rakensi sillä aikaa tähän entiseen kirjahyllyyn vähän lisäosaa yläpuolelle. Sanoinkin, että kun ostetaan parit laatikot ja ovet, niin meillä on sen jälkeen vähän suuremman puoleinen lipasto pikkukammarissa, lattiasta kattoon =) Ja hei, sieltä löytyy vielä ihan pari lokeroa tyhjänä. Kunhan jatkan tätä kaappien siivousurakkaa, niin ehkä niihinkin löydetään täytettä. Ja siivouksen edetessä tyhjää tilaa löytyy olohuoneen kirjahyllystä ja meidän vaatekaapeista. Jotenkin vaan tuntuu, että kuukauden päästä tyhjät hyllyt on pelkkää haavekuvaa taas.

Muutoin elämä jatkaa omalla mallillaan. Tänään käytiin syntymäpäivillä ja maistelimme mm. kummitytön tekemiä tomaatti-juustosarvia. On se tuo 11v. tyttönen ihan ilmiömäinen leipomishommissa, sarvet olivat tosi herkullisia ja kun tiedämme mitä kaikkea tuo tyttönen on tehnyt keittiössä, niin uskoisimme, että tuleva elämänura löytyy kokin tai kondiittorin ammatin parista. Ja jos ei löydy, niin tervetuloa vaan kummitädin ja -sedän keittiöön leipomaan =) Kyllä me jaksetaan herkutella!

Käsityörintamalla on tehty valmiiksi taas yhdet sukat. Jonkun pitäisi vaan innostua päättelemään/viimeistelemään/kuvaamaan/mittaamaan ja päivittämään tehdyt työt. Ehkä ensi viikolla. Ehkä.

2 kommenttia:

Ukkoseis kirjoitti...

Mitenköhän tuolta tekstistä korostuu että piilotetaan kaappeihin, nehän jo oli piilotettu!!!

Zelda kirjoitti...

Harmillisia nuo ohjelmabugit ja muut vastaavat ongelmat. Meilläkin heti lomaltapaluuni kunniaksi oli päivityksen myötä hävinnyt kulunvalvonnasta työaikakaaviot, oikein rapeasti sujui alkupäivät palkkasiirron lähetessä, kun naputtelin uusia kaavioita ohjelmistoon.