sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Syksyistä sunnuntai-iltaa =)

Viikko on taas vierähtänyt erilaisten harrastusten parissa, on sinne väliin pitänyt mahduttaa ihan työpäiviäkin, kaupassa käyntiä (niitä mahdollisimman vähän) ja yöunia. Niitä olisi monena aamuna voinut jatkaa pidempäänkin, mutta herätyskello on armoton. Aamuheräämisiä ja muitakin päivän rientoja ajatellen ostin meille kirkasvalolampun. Se herättelee meitä nyt aina aamupalan ajan, sillä käytön suositusaika on noin puolituntia ja meidän aamupala kestää suunnilleen sen. Iltaisin, huilatessa, on sitten neulottu, mitäpä muutakaan. Ja yhdet sukat Sukkasatoon on valmiina. Kahdet ovat vielä puikoilla.
Meeri-sukat Ulla-extrasta omilla muokkauksilla, koko 35
Lanka Fortissima Socka Mexiko, väri 8071, 48 g
Puikot 2,5 mm KnitPicks

Revontulihuivista olen tainnut jo mainita aikaisemmin, eilen innostuin viimeisellä pingoittelemaan sen. Minä pidän tämän huivin väreistä, enkä ole vielä ratkaissut sitä, pidänkö huivin itselläni, vai laitanko lahjalaatikkoon.
Revontuli-huivi, koko 208 cm x 98 cm
Lanka Aade Löng, punavioletti, 224 g
Puikot 5 mm Addipyöröt
Tämä on 11. Revontuli, jonka olen tehnyt ja vieläkään ei malli kyllästytä. Se on alun jälkeen niin selkeä ja selkäpiissä, että neulominen onnistuu telkkaria katsoessa ja ilman ohjetta. Alun joudun kyllä lunttaamaan joka kerta ohjeesta =)

Nyt taidan käydä vähäksi aikaa katselemaan noita telkkarissa tänä viikonloppuna kaikille näkyviä maksullisia kanavia. Eilenkin katsoimme Miehen kanssa pari sellaista elokuvaa, joita emme varmaan ikinä olisi muutoin löytäneet. Toinen niistä oli norjalainen. Samalla voisi jatkaa sukantekelettä. Illalla sitten lähden syvävenyttelemään. Tänään on jo neljäs kerta. Pidän siitä rauhasta ja rennosta menosta, joka tunnilla on, eikä ne venyttelyliikkeetkään pahaa meikäläiselle tee. Samoin olen löytänyt Pilateksen, siellä käyn tiistaisin. Vielä se on vähän "työlästä", mutta jouluun mennessä varmaan jo helpottaa.

Viikolla jännitämme myös sitä, milloin kutsu kuuluu Helsinkiin. Mummon Mussukka ykkönen tarvitsee Mummoa ja Pappaa luokseen siksi ajaksi, kun kakkonen syntyy. Ja aika lähenee. Pomollekin on jo ilmoitettu, että viimeinen kesälomaviikko voi alkaa ihan milloin tahansa =)

7 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Nätit sukat ja herkullisen värinen Revontuli!

Villanne kirjoitti...

Kauniit sukat Ja upea Revontuli!

- H - kirjoitti...

Tuo revontulihuivi on upea noilla väreillä.

seijap kirjoitti...

hei, olit jättänyt kommenttia yhteisen ystävämme blogiin, olen koittanut laittaa sähköpostia kaikille sinne kommentin jättäneille. Haluaisitko olla mukana? Laitatko minulle mailia seija(piste)puusaari(at)gmail(piste)com
Minulla on samanvärinen revontuli ja tosi kovassa käytössä. Tykkään siitä kovasti.

Amalia48 kirjoitti...

AAAHHH...miten ihania nuo revontulihuivit! Ihania ihania, millonhan tulis itellä kokeiltua noitten tekoa ;)

Omppumato kirjoitti...

Kauniit sukat ja aivan ihastuttava revontuli. Todella kauniin värinenkin.

upa kirjoitti...

Upea Revontuli huivi!