maanantai 6. syyskuuta 2010

No neuloohan se sittenkin

Piti ottaa ihan itseään niskasta kiinni - ja Mies antoi kameran käteen. Muutoin nämä jäävät vielä tilastoimatta, ovat olleet niin kauan valmiina ja lahjalaatikossa. Olen minä vähän neulonutkin, silmukan silloin, toisen tällöin.
Perussukat, koko 35-36
Lanka Online Supersocke, väri 1246, 81 g
Puikot 3,25 mm Knitpicsit
Perussukat, koko 22-23
Lanka Lidlistä ostettu jättikerä, 47 g
Puikot 3,25 mm Knitpicksit (ois voineet olla isommatkin)
Kummipojan sukat vol  2, koko kohta 3 v
Lanka Novita Nalle Colori, väri maastonvihreä, 36 g
Puikot 3 mm Knitpicksit
Naisten lapaset, koko miulle reilu
Lanka Sempati karmen (100 % akryyli), väri 123, 40 g
Puikot 3 mm Knitpicksit

Tuo Sempati lanka tarttui mukaan Tapion kaupasta, mutta ei siitä oikein keksi tehdä mitään. Lapasissakin nuo värit ovat vähän ööh ja mikä mielenkiintoista, toisessa kerässä ensin tulee punaiset pilkut, sitten vihreät ja toisessa kerässä päinvastoin. Siniset sentään kulkee ojennuksessa. Lanka on kyllä pehmeää ja kutittamatonta, mutta ei noilla lapasilla pakkasten tultua tee mitään; ovat ohuet ja kylmät. Tulipa tehtyä.


Sukkasatoon noista yllä olevista kelpaa kaksi ensimmäistä paria. Vähän hitaasti käynnistyy, mutta ei oteta liikaa paineita. Jatketaan vain heti seuraavan sukkaparin neulomista ;) Nyt on sukat tulossa mummon Murulle, keväiset sukat ovat jo auttamattoman pieniä. Mummon rakas kasvaa =).

3 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Komeita sukkapareja ja kauniit lapaset!

Näppi kirjoitti...

Kiva kasa sukkia ja nätin väriset lapaset, harmi jos ne ei lämmitä ja väritki meni sekasin. Nuissa itestään raidoittuvissa tullee toisinaan yllätyksiä... :(
Täälä oli monenlaista muutaki juttua mm. vierashuone ja miehes kans tekemiä sisustusjuttuja. Näkkyy miten miestäs rakastat ku puhut siittä aina niin mukavasti. :)

Teppana kirjoitti...

Kiva, että jollakin muulakin löytyy paljon sukkia blogista. Tosi kivoja.