torstai 20. elokuuta 2009

Arvontavoitto

Kiitos kaikille hääpäiväonnitteluista! Yhä edelleen ihmettelen, miten olenkaan saanut itselleni noin rakkaan ja hyvän miehen. Onneksi sain - ja yritän aina välillä muistaa sanoa sen Miehellenikin.
Onneksi Mies ei eilen onnitellut minua kuten eräs tuttu aikoinaan omaa vaimoaan 10 v- hääpäivänä. Olivat vähän kaukana toisistaan (näitä ammatinvalinta kysymyksiä) ja mies tokaisi hääpäivänä armaalle vaimolleen puhelimeen "10 vuotta ja aivan suotta" =) Hyvinhän se trimmasi, mutta taisi isäntä jotain muuta tarkoittaa ;) Jostain syystä tytär oli äidin ja isän viestinviejänä muutaman viikon.
Tänään treffailtiin Kirsin kanssa. Voitin tässä alkukuusta Kirsin blogissa järjestetyn arpajaisen ja tänään kahvittelun merkeissä minä sain aivan ihanan paketin. Ensinnäkin, se sisälsi itsetehtyä hyytelöä kolmea eri sorttia. Vielä ei ole ennätetty maistamaan, mutta tarkoitus olisi sunnuntaina viimeistään herkutella.
Ja toiseksi, (tai oikeesti ensimmäiseksi....) pussukasta löytyi upea pellavainen liina! Ja aivan passeli meidän olohuoneen pöydälle. Siellä se on jo, ei odoteta jouluun, Kirsi! Vielä kerran, hirmuisesti kiitoksia. Olit nähnyt paljon vaivaa takiani. Mutta rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että ihan kiva on välillä saada itsekin jotain itse tehtyä, näitä osaa arvostaa todella paljon.
Nyt sitten voisi taas tarttua puikkoihin, loppuilta kulutetaan huilaillen ja urheilua katsoen, ellei noilta lisäkanavilta löydy jotain mielenkiintoisempaa. Huomenna olisikin pitkästä aikaa taas etäpäivä, iso mapillinen töitä odottaa heti aamulla herätessä. Siinä sivussa voisi heilutella vähän imuria ja pölyliinaa, sekä tarkistaa onko pyykkikori täynnä.

3 kommenttia:

Taija K kirjoitti...

Ihanan liinan olet saanut.

MarjutJ kirjoitti...

Aika hieno palkinto!

Anonyymi kirjoitti...

Meillä jo 26 v yhteistä avioliittoa takana ja ihmettelen samaa kuin sinäkin. T Onnellinen vaimo jo 26 vuotta.