tiistai 11. elokuuta 2009

Tämä ei ole dejavu....

...vaikka saman värisen huivin vasta äskettäin neuloinkin. Tämä on uusittu malli, sillä edellinen oli hieman liian nafti heitettäväksi kunnolla olkapäille ja pysyäkseen siellä. Ole hyvä Käly, huivisi on nyt tässä! Toimitus tapahtuu heti kun tavataan. Viimeistään kuun lopulla.
Revontuli-huivi, vol 10 (8. tänä vuonna), 220 cm x 110 cm
Lanka Pirtin Kehräämön villa, väri lupiini, 250 g
Puikot 5 mm addi-pyöröt

Ensimmäisen kerran sattui niin, että Pirtin lanka laski väriä. Nyt tuo lila jätti alla olevaan lakanaan punaisia pisteitä, joten varoituksen sana Kälyseni; älä käytä tätä sateella. Huivista tuli kyllä muuten ihan ok. Kokoa sillä on nyt reilusti, alla olevassa kuvassa reunaa on ainakin kymmenen senttiä käteni alla. Käly2 (eli kummitytön äiskä) saa myös huivin, jos tahtoo ja ilmoittelee värimaailman =) Minä voin neuloskella, joskaan en lupaa sitä heti ensi viikolle ;)
Ja sitten voi taputtaa, hurrata ja vaatia aateloimistani =) Sain ommeltua verhot ja tyynyn päälliset kiroilematta ja koko iltaa tuhraamatta. Enkä purkanut mitään ;) Eikä siihen kulunut montaa viikkoa remontin valmistumisesta. Ja kun löysimme sopivan yksivärisen päiväpeiton, niin huoneen ilmekin rauhoittui. Edelleen olen hieman ihmeissäni värimaailmasta, ei yhtään minua, mutta ihan kiva!
Sattui mukavasti kun aloin ompelemaan noita juttuja, niin kaivoin ompelukoneen paininjalan alta Lapsukaisen kodissa olevien verhojen palan. Ja kas kummaa, värit olivat samoja =) Hyvin on tarttunut.
Huone on nyt muuten valmis, enää yksi juttu puuttuu. Se, joka tekee tästä remontista täydellisen =) Odotellaan....4 kommenttia:

Sini kirjoitti...

toi on kyllä ihan huippuihana toi teiän uus makkari, tykkään.

MarjutJ kirjoitti...

Hieno makkari! Kun me tehtiin remonttia, halusin nimenomaan aivan eri värisen huoneen kuin yleensä.

Lapsukainen kirjoitti...

Minkä verhojen palasen löysit ??? No, ensi kerralla saat sitten ommella muutamat verhot ;).

santra kirjoitti...

Hienolta näyttää!