perjantai 28. elokuuta 2009

Viikonlopun alkua

Jee, viikonloppu odottaa. Ei mitään suunnitelmia, ei mitään aikatauluja. Mennään Miehen kanssa tuulen mukana ja mielen mukaan. Kivaa.

Yksi huivi valmiina, pitäisi vain kastella ja pingoittaa - ehkä huomenna. Ja yksi juttu melkein valmiina, se on vielä jonkun aikaa salainen. Bloggaan sen joskus, mutta nyt keskeneräisenäkin, tykkään. Ja ompelukonekin pitäisi kaivaa taas esiin. Ehkä olen sen kanssa kaveri, taas ja toivottavasti. Se on niitä Mummon juttuja, lakanoita pitäisi ommella. Eikä vain pitäisi, tahdon.

Lidlin lankatarjoukset ovat aika tuhoisia, minäkin ostin kaksi sukkalankapakettia ja yhden niitä metallisoituja. Ihan kuin ei olisi ollut varastot täynnä lankaa. Mutta sukkasatokin alkaa ja.... ja.... kyllä niistä ihan oikeita neuleita tulee.. Jos ei nyt tänä syksynä, niin joskus.

Höpinät ja löpinät loppui tähän. Puikot käsiin ja jatkamaan perjantai-iltaa. Sydämen asialla tulikin katsotuksikin jo, mitähän seuraavaksi töllöön tarttuu. Ahaa, Miehellä Kake, eli jotain moottoriurheilua jatkossa ;)

Ei kommentteja: