sunnuntai 2. elokuuta 2009

Kaikki kiva loppuu aikanaan

Kuten meikäläisen kesäloma. Huomenna olisi taas herättävä aikaisemmin kuin viime viikkoina ja vietettävä työpäivän verran aikaa sisällä. Loman aikana voitettu euro Lotosta ei oikein riitä siihen, että jäisin kotirouvaksi ;) Onneksi meillä on vielä lyhennetty kesäaika, niin voin nauttia vielä kesästä töiden lomassa.

Yksi työ on unohtunut kokonaan kaappien kätköihin, tai siis tuon makkarin tavaroiden syövereihin. Lapsukainen, tilaamasi kaulaliina on nyt tässä. Peruskaulahuivi, 1o1n ribbiä, 200 cm x 10 cm
Lanka Järbo Garn Fantasi, väri 60147, 147 g, eli siis kaikki kolme kerää
Puikot 4 mm
Tämä valmistui melkein kokonaisuudessaan matkalla Sappeelle ja takaisin. Muutaman rivin tein samalla kun nuoret herrat katselivat Aleksanteria - ja minä en hirvinnyt, oli sen verran rankkoja kohtauksia. Jokunen raju värin vaihtokin näkyy huivissa olevan. Kaikki kerät alkoivat eri tavalla, eikä kerän aloittaminen sisältäkään auttanut. Sekä yksi solmukin löytyi - ja sen jälkeen uuden värinen lanka =(.
Tänään Mies on huilannut remonttitouhuista. Aamulla hän vain kävi kokeilemassa katon rimoituksen alkua. Huomenna on taas ahkerointipäivä. Minä kävin neulomisen lomassa meidän viinimarjapuskassa. Keräsin vain kypsimmät punaiset ja sain reilun litran verran pakkaseen marjoja. Eikä vierailuani edes huomaa =) Kunhan loput marjat kypsyy, niin pensaasta saa varmaan mehumaijallisen tavaraa.

2 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Kauniit värit huivissa!

Kirsi kirjoitti...

Onnetar suosi sinua. Kurkkaapa blogiini.