keskiviikko 5. elokuuta 2009

Makuuhuoneen remontti, osa 3

Kun nämä kuvat tuli ladattua väärään järjestykseen, eikä jaksa enää pelleillä niiden kanssa, niin aloitetaan sitten tästä herkutteluosastosta. Tänään syötiin ensimmäinen oman sadon mansikka. Koska niitä oli vain yksi, oli se jaettava veitsellä nätisti kahtia, jotta molemmat saivat oman osansa!

Mansikka nautittiin vasta illalla "harjakaisissa", olihan ne harjakaisetkin vietettävä ennen lopullista huoneen valmistumista, sillä huomenna meinataan muuttaa takaisin makuuhuoneeseen. Tänään urakoimme yhdessä tapetin seinään. Tykkään tästäkin! "Viidakossa, viidakossa tanssii leijona......"

Kylläpä huone vaaleni entiseen verrattuna. Mies veteli liisteriä seinään ja taputteli tapetin yläosan samalla kun minä kohdistelin alaosan kuvioita. Kyllä meistä tapiseeraajia tulisi. Ei edes saatu aikaan montaa ruttua =) Ihan oikein näette, himmeä hopean hohto näkyy toisissa lehdissä, toiset ovat vain musta-valkoisia.
Mies rakensi kaapitkin. Tai ne jäi vähän kesken. Sillä olimme ostaneet vaatekaappeja ilman hyllyjä. Ne kuuluivat lisävarusteisiin. Miten näin voi myydäkään kaappeja?? Nyt meillä on viisi runkoa, mutta sisukset vain kolmeen kaappiin. Kävimme kyllä huonekaluliikkeessä vähän rutisemassa samalla kun tilasimme lisäosat, myyjä olisi voinut infota asiasta jo aikaisemmin. Onpahan tämäkin nyt opittu; aina on kysyttävä mitä siihen pakettiin oikein kuuluu, onko kaapissa hyllyjä vai pelkkää tyhjää =)
Huomenna siis saadaan peti takaisin makuuhuoneeseen. Verhot on vielä ompelematta, mutta niin ne on vielä juhannukseksi tarkoitetut laudeliinatkin ;) Höh, kyllä ne verhot viikonlopun aikana ilmestyvät. Kunhan nyt käydään ensin ostamassa verhotangot, entiset on poistolistalla. Sitten kun saisi vielä ne haaveilemani matot lattiaan. Nekin on vielä kaupassa. Ja saavat ollakin siellä seuraavaan tilipäivään asti. Ai niin, ja sitten vielä rakentuu yksi ylläri. Mies lupasi tehdä sen, sillä tehdään makkarista just se meidän juttu =) Siitä enemmän sitten kun valmistuu.

Ei kommentteja: