sunnuntai 16. elokuuta 2009

Väliaika - kahvia ja pullaa =)

Tänä aamuna, ihan ensimmäiseksi työkseen, Mies asensi viimeisen loppusilauksen meidän makuuhuoneeseen. Kummityttömme lahjoitti jo tässä aikaisemmin kesällä tekemänsä taideteoksen ja silloin luvattiin sijoittaa se uuteen makkariin. Nyt teos on paikallaan, keskellä meidän sängynpäätyä, sillä taideteos esittää meitä =) Minä valkoinen nalle hameessa ja Mies ruskea nalle. Iso kiitos kummitytölle, joka ilta nukkumaan mennessä ja joka aamu herätessä tulemme hyvälle tuulelle tästä kuvastamme =)
Viime päivinä on tullut tehdyksi vain välipalaneuleita. Tai ainakin tuntuu siltä. Grammoja on ainakin kulunut lankalaatikosta. Käly kävi hakemassa Pirtin kehräämöltä lankoja huiviinsa ja hakikin niitä reilusti. Tässä on jämälankakerä, joka jäi yli Revontuli-huivista.

Peruskaulahuivi, 1o1n, 180 cm x 11 cm

Lanka Pirtin Kehräämön liukuvärjätty villa, väri lupiini, 99 g

Puikot 3mm

Kaikki neulottiin mitä lankaa oli, tämän kokoinen tuli =) Vielä on neulomatta ne ihanat sinisävyiset, jotka sain palkaksi huivin neulonnasta. Kunhan vain ehdin niiden kimppuun....

Kesämaa-lapaset, koko pieni naisten

Lanka Novita Nalle Marjaretki, 48 g

Puikot 3 mm knitpicksit

Näitä neuloin Kesämaassa jokin aika sitten, kun veljen pojat kirmailivat altaasta toiseen. Peukut piti tehdä kotona ja valmiit lapaset odottelivat jonkin aikaa, ennen kuin ennätin päättelemään niiden langan päät. Kohta näitä jo tarvitaan.

Yksi neulomus roikkui myös pitkän aikaa korissani päättelemättä ja viimeistelemättä. Nyt sekin tuli tehtyä, sateisena sunnuntaina. Nuttu on menossa Mummon mussukalle, toimitus tapahtuu ennen vauvan maailmaan putkahtamista. Sillä koko on niin pieni, että se on käytettävä heti. Toivottavasti edes sopii, jospa vauva onkin iso ja nuttu pieni =)

Vauvan nuttu, koko 50
Lanka Novita Pehmo Vauva, väri 309, 122 g
Puikot 4 mm

Seuraavana puikoilla on tulossa housut nutun kaveriksi. Tänään niitä on joutanut tikuttelemaan, ulkona kun satanut koko päivän. Ollaan vietetty kotona rauhallista sunnuntaita. Huomenna alkaa taas työviikko, töitä riittää työpöydällä ihan "harmiksi" asti. Illat sitten kuluukin huilatessa ;) Huomenna ollaan kuitenkin menossa kyselemään miten 7-v. ystävämme koulu lähti käyntiin. Josko sitä saisi nähdä ihan oikean tämän päivän aapisenkin.

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Suloinen nuttu! :) Ihanat lapaset myös, nätti kaulahuivi - ja kaunis sydämellinen kuva teistä! :)

MarjutJ kirjoitti...

Tuo kuva on tosi hieno; kummitytössä on selvästi taiteellista ainesta:)