tiistai 18. marraskuuta 2008

Hyviä uutisia

Jee, minulla on uus kannettava! Mutta kun se on Helsingissä. Ja vielä muutaman päivän.

Ehkä hyvää kannattaa odottaakin, tai sitä toiseksi parasta. Nimittäin se kone, jonka just oisin halunnut, ei löytynyt suoraan myymälän hyllyltä. Olisi pitänyt tilata netin kautta sinne. Ja käydä hakemassa se uudelleen. Ei paljon kiinnostanut Miestä ajella pitkin eteläistä Suomea kymmeniä ja taas kymmeniä kilometrejä. Joten tyydyin toiseksi parhaimpaan. Sekin on hyvä, ei valittamista. Nyt sitten saan sen "avaimet käteen" periaatteella, käyttikset ja muut on jo valmiina kun saan koneen käsiini. Mies on miun atk-tuki =) Pusupalkalla =)

Täällä on nykerretty muutama pari sukkia. Mutta kun ei jaksa kuvata, eikä tilastoida. Odottakoot aikaa parempaa. Nyt minä lämmittelen itseäni takan loisteessa, kynttilän valossa ja neulon =)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana ajatus: takka, kynttilät ja neule, aah!

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on pari iltaa räpelletty uutta konetta ja kyllä on kuultu kirosanojakin! Windows Vista ei taida olla vielä hanskassa, mutta kyllä se siitä, sano Koivistokin!!

Outi kirjoitti...

Jooo, onhan tää aikamoista opettelua =) Kunhan edes oppisi nuo näppäimet, ne ovat niin eripaikassa kuin edellisessä koneessa. Arvatkaas montako kertaa olen saanut koko näytön sekaisin..... ja aika monta kirosanaakin on kuultu tämän viikonlopun aikana. Helskata, mikään ei ole niin kuin ennen =) Kai tämä tästä, parin viikon sisään.... Huoh!