sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Omituisuuksia

Voi Pami minkä teit =) Pitäisi kertoa viisi omituisuutta itsestäni. Tämän kiertävän säännöt kuuluvat siis näin:
Tehtävänanto: "paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä , jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Olen lyhytkasvuinen, siis vain 145 cm pitkä. Tämä ei itseäni ole haitannut millään lailla, mutta kun kuljemme Miehen ( lähes 190 cm ) kanssa kaupoissa, niin keräämme perään pitkiä katseita, olemme kai omituisia =) Ja kuinka monta pientä tyttöä ja poikaa on käynytkään salapäin kokeilemassa miten pitkiä he ovat minuun verrattuna! Kuulinpa kerran Rossossa istuessani pienen pojan hämmästelevän "kato äiti miten pieni mummo". Heh. Oli mennä pihvit väärään kurkkuun kun nauratti niin paljon.

2. Minun pitää tietää aina miten rakkaillani menee. Soitan siis Lapsukaiselle, Miehelle ja vanhemmilleni lähes päivittäin. Tai no. Joka päivä.

(Tässä välissä kysyin Mieheltäni mitä muuta omituista minusta löytyy..... ei uskaltanut kertoa.... on jo kuulema niin tottunut niihin.)

3. Vanhemmiten yksi omituisuus on nostanut päätään. Teen samoin kuin äitinikin. Kierrän huushollin kerran tai kaksi ennen kuin lähden ulos. Tarkistan, että mikään sähköjuttu ei ole päällä, ikkunat ovat kiinni ja ovi menee kunnolla kiinni. Voisi vaikuttaa vaikka pakkomielteeltä ;)

4. Ennen en sietänyt formuloita millään. Nyt katselen niitä tyynesti Miehen kanssa. Tosin teen aina samalla jotain käsityötä, surffaan netissä jne. jne.

5. Nyt tuli sitten Miehen suustakin yksi minun omituisuus. Pongaan kuulema kaikki maailman lankakaupat matkan varrelta ja niihin on pakko päästä, vaikka olisin ambulanssin kyydissä, pää kainalossa.... Häh. Mikä omituisuus tämä on???

Sukulaiset voisivat varmaan lisätä viisi omituisuutta lisää kevyesti =) Ihan vapaasti vain kommentteihin. Olisi kiva tietää itsekin.

Tämä on niin hauska meemi, että nyt on pakko jatkaa. Haastan mukaan siis Marin, Tean, Tiinulin, Taijan ja Hepsin. Jos ette halua vastata tai jatkaa, niin ymmärrän. En minäkään aina jaksa...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä olen tämän tehnyt joskus muutama vuosi sitten, mutta saatanpa tehdä uudestaankin. Kiitos vaan haasteesta! :)

Anonyymi kirjoitti...

Haa,, vai tälläinen,, ihan hauska! Koitan vastata huutoosi jossain vaiheessa,, minäkö omituinen,,

Kirsi kirjoitti...

Minunkaan mielestä tuota vitosta ei voida pitää omituisuutena. Se on lahja.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Saatanpa siihen vastatakin, kunhan ehdin ja kunhan vuodatus taas toimii... Näyttää olevan jumissa...

Taija K kirjoitti...

Kiitos haasteesta, vastailen tässä joku päivä. Tuli otettua mökillä kuviakin, mm. neuleista, joita voin sitten samalla laittaa blogiin ;o)