perjantai 31. lokakuuta 2008

Pilvinen perjantai

Kaikkea sitä näkee, kun tarpeeksi vanhaksi elää. Yli nelikymppiseksi piti kasvaa, jotta sai olla oppisopimusoppilas =) Toisaalta, saa valtio välillä maksaa meikäläisen kouluttautumista, on siihen jo kulutettu sen verran omia ja työnantajan varoja. Puolitoista vuotta tästä eteenpäin taas koulun käyntiä työn ohella, lähipäiviä, etäpäiviä, etätöitä, näyttöjä jne. jne. Onneksi olen jo suorittanut taloushallinnosta erikoisammattitutkinnon, joten tämä perusammattitutkinto kai sujuu vähän jo lonkalta vetäen ;) (Vielä minä kiroan niitä etätöitä....) Eikä tässä kauan jouda miettimään, tiistaina on ensimmäinen lähipäivä. Jos vain persaus kestää..... eikun siis selkä.....

Ihanaa, tänään on ollut parempi päivä selkäkipujen kanssa. Taitaa nuo lääkkeet ainakin jonkin verran auttaa. Ja Mies on ajelemassa kotia kohti, tosin kiertotien kautta, on kuulema vitostie tukossa kolarin takia. Kunhan hän pääsee kotiin, niin voidaan viettää taas mukava perjantai-ilta saunoineen ja hyvine syömisineen. Ja koska ulkona on niin harmaata, niin sisälle viritellään paljon kynttilöitä ja takkatulta =) Mukavaa pyhäinpäivää, pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne. Ja jos huomenna on siedettävä ilma, niin muistakaa myös edesmenneitä, etenkin mukavia hetkiä heidän kanssaan.

Laitetaan lopuksi vielä kuva sukkasadon saaliista. Hillokellarin täytteenä on 12 paria minulta tulleita sukkia. Kiitos ja kumarrus Kaisalle, oli taas mukavaa.

5 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

opiskeluintoa toivottelén. Opiskelu on muuten aikas mukavaa. Vielä kun saisin kunnollisen harjoittelupaikan.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis sukkakollaasi.

möhönasu kirjoitti...

Ihania sukkia :) ...ja nyt niitä tarvitsee, kun ilmakin on ihan hyytävän kylmä...

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaisia sukkia, paljon ennätitkin tekemään :)
Tsemppiä opintielle, ja hyvää pyhäinpäivää !

Pami kirjoitti...

Laitappas viisi omituista ominaisuuttasi julki! Haaste blogissani :-)