perjantai 24. lokakuuta 2008

Olenpa ollut tuotteliaalla päällä =)

Tällä viikolla olen keskittynyt lapasten neulomiseen. Ja hei, siihenhän jää koukkuun =) Tähän asti olen jotenkin inhonnut lapasten tekemistä, mutta nyt jäi draivi päälle. Tämänkin satsin jälkeen on synnytetty yhdet - ja toiset on puikolla!!

Ailin lapaset x 2, toiset resorivarrella, toiset ilman, koko pieni naisten / iso lasten

Lanka lila pun; Novita Liisa (viime vuonna hamstrattua) 42 g, vihr-oranssit; Novita Wool värit 377 / 260, 51 g

Puikot 4 mm ja 3,5 mm Knitpics

Perustumput x 2, koko pieni naisten, iso lasten

Lanka rusk/musta Novita Maxima (hyvin marinoitunutta) väri 084, 68 g, kirjavat Online supersocke Winter Color, väri 1008, 39 g

Puikot 5 mm, 3 mm

Maxima oli aika hankalaa lankaa, hyvin löyhäkierteistä ja joka silmukasta meinasi tulla vain osa matkaan. Mutta lapaset ovat paksut ja lämpimät! Tästä langasta olen vuonna kivi ja kirves neulonut itselleni neuletakin, joka on lämmittänyt tosi kylminä talvipäivinä. Onlinen lanka on taas ohutta, nämä lapaset eivät lämmitä kovilla pakkasilla, mutta onhan niitä lämpimiäkin päiviä talvella ;)

Peruslapaset peukalokiilalla, koko naisten
Lanka Novita Nalle, Nalle Colori, 42 g
Puikot 3 mm Knitpicks

Lapaskuuhun en ole ilmoittautunut, tämä lapasbuumi kun on ennenaikainen! Ja olen niin satavarma, että kun lapaskuu virallisesti alkaa, niin yhtään lapasta ei enää synny. Joten jätän tällä kertaa tempauksen väliin, olen vain takavasemmalla =)

Ja tässä rinnalla olen tehnyt Käly2:n taikajakkua (hyvin edistyy....), parit sukat Sukkasadon loppumetreille (päättelyä vailla vielä) ja yhdet lapasetkin odottavat viimeistelyä. Jokin neulontabuumi on meneillään, sillä tästä huolimatta olen tehnyt kotityöt (jopa pessyt saunankin), tehnyt etäpäivän työt ihan kiltisti ja lämmittänyt taloa..... Johtuukohan tämä kaikki viikolla aloitetusta d-vitamiini kuurista??? Luin nimittäin jostain, että se auttaisi fibron kipuiluihin ja nyt tarvittaisiin kaikki apu ja tuki. Onko kellään hyviä vinkkejä, olen nimittäin ollut tosi kipeä jo kuukauden.

Nyt voisi kummitytön perhe käydä kylässä, täällä olisi soviteltavia lapasia. Kaikki saa mukaan, jotka käpäliin käy. Ja väritoiveitakin otetaan vastaan. Molemmilta puolilta sukua =)
Mies tuli iltasella kotiin ja toi kerän lankaa. Lapsukaiselle vihjasin, että Novitan Laura-lankaa olisi jossain tarjolla, itse en sitä Prismasta enkä Cittarista löytänyt, epäilin Anttilaa.... Niinpä he etsivät minulle Lauraa, kerä sinistä löytyi, siitäkin kokeillaan lapasia.
Oikein mukavaa viikonloppua! Nauttikaa kynttilänvalosta, neuleista ja hyvästä seurasta tai pelkästä itsestänne. Sadetta on luvannut, nyt on hyvä syy sytyttää kynttilöitä, lämmittää glögiä tai teetä ja nauttia =) Ja hei, muistakaa käydä äänestämässä!
Ja en voi malttaa hehkuttaa, tänä vuonna on neulottu yli kymmenen kiloa lankaa !!!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas sullakin lapasia syntynyt! Minäkin jätän lapaskuun väliin kun on tullut tehtyä lapasia ihan omin nokin ja marraskuussa on jo toiset neuleet!

TeSa kirjoitti...

Oi mikä määrä näppejä lämmittämään. Ihania!

Anonyymi kirjoitti...

Ei uskoisi, että lapasten tekeminen on siulla joskus tökkinyt. Hienon satsin olet tehnyt. Erityisesti jäi mieleeni Ailit ilman resoria.

Anonyymi kirjoitti...

WOW mikä suoritus tuo 10kg suoritus. Ite räpellän vasta 2kg paremmalla puolella joten moinen kilomäärä herättää suuuuuurta kunnioitusta!

Anonyymi kirjoitti...

Aikamoinen määrä lapasia! Minullakin on Ailin lapaset puikoilla.

Anonyymi kirjoitti...

No passaapa sitä noista valita :)Tosi kivannäköisiä ja varmasti mieluisia sormien lämmittäjiä saajilleen.
Kynttilänvaloa viikonloppuusi !

Anonyymi kirjoitti...

Kivat nuo suoravartiset Ailit, pitääpä joskus kokeilla!