perjantai 10. lokakuuta 2008

Ei mitään uutta Itä-rintamalla =)

Onneksi on perjantai! Mies on kotona ja minä saan nukkua viimeinkin yöni kaikessa rauhassa. Koko viikon olenkin pyörinyt ja valvonut osan yöstä, yksin ei ole vielä osannut nukkua =( Iltaisin olenkin ollut sitten ihan hukassa, neulomista on tapahtunut - vähän. Muuta ei ole tullut valmiiksi kuin yhdet sukat ja sata/tuhat/miljoona uutta, aloitettua työtä! Ai niin, tiistaina olin neuletapaamisessa ja oli taas ihan mukavan piristävä ilta. Kiitos kanssaneulojille, mukava tavata taas teitä! Muutoin olen istunut tässä sohvan nurkassa ja yrittänyt neuloa, lukuun ottamatta paria päikkäreitä (pakko nukkua joskus) ja muuten vain hölmistynyttä päivän postien lukua jne. jne. (Ai mitkä puikot? Mikä neulominen? Haloo, meikäläisen aivot on jumissa....)

Nyt on taas kaikki hyvin. Rakas Mies on tullut kotiin viikonlopuksi, meikä saa nukkua ja huomenna vietetään taas synttäreitä! Ei meidän, vaan kummitytön ja kummitytön äidin. Lahjaksi on menossa kaikkea kivaa, vähän myös omatekoista, mutta siitä lisää myöhemmin. Yksi lahja piti väsätä tässä iltapäivän aikana, meinasi tulla vähän kiire =)

Ainoa mitä on saatu viikon aikana valmiiksi on tämä yksi kirsikkatomaatti! Koko kesä on kasvatettu tomaattia ulkona, lopulta siirsimme sen verannalle ja nyt on valmiina se ensimmäinen punainen tomaatti! Jihaa!
On me kerätty noita vihreitä pöydälle kypsymään..... Ja hyvin on se toiminutkin. Joka viikonloppu on saatu herkutella omilla, makoisilla tomaateilla. Nam.

Ei kommentteja: