maanantai 13. lokakuuta 2008

Huhuu - täällä haamuillaan

Kai se on jokin juttu väännettävä, kun Blogilista väittää minun päivittäneen. Tai sitten se vain huomauttaa minulle itselleni, että blogissa on muutama uusi kommentti =)

Olen taas aloittanut pari uutta työtä, joten entisiä ei valmistu. Ainakaan kovin nopeasti. Sitä kun tuo työnantaja tykkää kyttyrää, jos meikäläinen a) jää kotiin neulomaan tai b) neuloo työpaikalla! Olen ainakin ymmärtänyt, ettei työsopimuksessani lue neulomisesta mitään. Ilta on lyhyt, etenkin kun siinä sivussa pitäisi vähän hoitaa huusholliakin (se Mies kun ei ole niitä töitä tekemässä ;)) ja pitkin yötä ei vanha jaksa enää kukkua. Täytyy nukkua =)

Ai niin, se leipä. Siitä tuli, sanotaanko, kohtalainen. Ei se näyttänyt siltä kuin kuvissa, mutta oli jotenkin kohonnut ja syötävä. Oli vaan kovin kovakuorinen. Olikohan meillä väärä ohjelma tai liian paljon jauhoja? Uutta leipää pääsen kokeilemaan vasta viikonloppuna, entisiä kun on riittävästi vielä.

Ja hei Käly2 (saat nyt luvan kulkea tuolla nimellä, kun olen aikaisemmin oppinut, että veljen vaimo on käly ja miehen sisko on nato, mutta Wikipedia määrittelee teidät molemmat kälyiksi). Ihan kysymättäsi lupaa vaihdoin langan toiseen. On kyllä mustaa ja samanpaksuista, mutta siitä ei irtoa karvaa neuloessa eikä vaatetta pidettäessä. Toivottavasti en tehnyt suurta munausta? Huomasin vaan, että kun tarpeeksi kauan neuloo Rose Mohairia, niin silmät kutiavat ja saavat ihottuman sekä sormien iho aukeaa. Nyt on pidettävä pieni tauko tuon langan suhteen, että oireet rauhoittuvat.

Mukavaa viikon jatkoa teille täällä piipahtaneille. Ja iso hali sinne etelään. Lapsukainen yritähän parantua ja Vävy, pidähän vaimostasi huolta. Ja se kaikkein iso hali lennätetään Katajanokan laiturille!

4 kommenttia:

Pelagia kirjoitti...

Saatatpa olla allerginen mohairille, kuten minäkin. Siksi en siihen enää juuri tartu, mutta nytkin on muutama mohair-kerä (lahjoina saatuja) tuolla laatikoissa odottamassa, että keksisin niille käyttötarkoitusta... Minulle tuo mohair aiheuttaa silmien kutinaa ja huulien turpoamista, ja hengityskin alkaa pikkuisen vinkua, jos kauan neuloo. Tylsää!

Anonyymi kirjoitti...

Nato on miehen sisko ja käly taas puolison sisko tai veljen vaimo. Myös minä olen allerginen mohairille, mutta onneksi se aiheuttaa vain aivastelua. Mutta välttelen siitä neulomista joka tapauksessa.

Anonyymi kirjoitti...

Mihin mun halit jäi ??? Miksi mä en saanut haleja laisinkaan ??? Mä olen kaikista pieninkin...

Anonyymi kirjoitti...

Albertille kans haleja! Mutta ei kovin liki, ettei tuu kamala nuha =)