lauantai 10. joulukuuta 2011

Voi mummo mitä taas teit

Jos vaihtoehtoja on tasan kaksi, on niistä toinen jo liikaa =). Kuulin joulupukilta, että Mussukka ykkönen saisi joululahjaksi Baby Bornin aloituspakkauksen. No, minä ajattelin neulovana mummona tekaista nukelle puvun; takin, housut ja myssyn. Ja teinkin. Sitten kun vaatteet oli tehty, sain tietooni jotain, mikä meinasi viedä yöunetkin.
Baby Born asu, takki, housut ja myssy
Lanka Lidlin jotain, akryyliä ja kultakimalletta seassa, 71 g
Puikot 3,5 mm

Napit poimin nappilaatikosta, sopivan kokoiset, ei ehkä niin hyvän väriset. Mutta kas, nehän sointuivatkin nuken silmien väriin täydellisesti.
 
Kävin jopa ostamassa paikallisesta halpiskaupassa aidon Baby Bornin yli 50 %:n alennuksella meillekin ja totesin puvun käyvän kuin nakutettu. Lapsukaisen kanssa sitten keskusteltiin puhelimessa ja mummolle tuli tieto, että näitä nukkeja on kahta kokoa; 32 cm ja 43 cm pitkiä. Arvatkaa oliko meillä se pieni ja joulupukin kontissa se suurempi? Argh. 

6 kommenttia:

Lapsukainen kirjoitti...

Aina ei mee nallekarkit tasan ;).

Anonyymi kirjoitti...

No, ei kun mummo neulomaan uudet jutut ja pienempi asu nukkineen jääköön mummolaan.
-MUR-MUR-

Neili kirjoitti...

Ja eikös mummukalla ollut toinenkintyttömussukka...

Outi itse kirjoitti...

Mur-mur; pikkunukke ja vaatteet jäävät mummolaan, pitäähän mummolassakin olla vauva, jota hoitaa =). Isompia vaatteita kokeillaan rauhassa sitten joulun jälkeen. Joskus on vaan ihan kiva ilahduttaa lapsia muuten vaan, ilman mitään juhlapäiviä... silloin voidaan viedä kasa babyn vaatteita.

Ja Neili, toinen tyttömussukka ei vielä ymmärrä nukkeleikeistä mitään (taitais olla helistimestäkin liikaa päänvaivaa), jäädään odottelemaan aikaa parempaa =) Toki pienimmällekin on oma pakettinsa joulupukin kontissa.

Zelda kirjoitti...

No voihan, mutta tosiaan tarvitaanhan mummolassakin nukkea ja sille vaattehia:) Kaunis setti kuin mikä!

Kisa kirjoitti...

Kaunis setti :)