perjantai 2. joulukuuta 2011

Pöllöjä ristiäisissä

Ristiäiset oli ja meni, meikäläisellä suurelta osin keittiössä. Tapahtui yhtä ja toista ja lopulta minä ja ukkokulta keiteltiin kahvia ja ruokittiin vieraita, sekä siivoiltiin lopulta juhlapaikkaa =). Ei siinä mitään; pääasia, että meidän pimpeliina sai virallisen nimensä. Se on kaunis; Nella Aada Isabella. Nyt mummon mussukat ovat Neea, Nooa ja Nella. Ihania, rakkaita lapsia kaikki kolme ♥. Nella nukkui lähes koko ristiäisen, en ole ihan äsken nähnyt noin kilttiä vauvaa.... Isosisko oli alttarilla äidin ja iskän kanssa ja kuivasi pikkuisen pään, isoveli taas tempaisi maitopullon mummon ja papan keskellä, pitkällään kappelin penkillä.

Edellisenä iltana, kun saavuimme eteläiseen Suomeen, testailin pöllöliiviä pojan päällä. Ja sehän istui kuin nakutettu. Pikkuinen, pullukka masukin mahtui hyvin liivin sisään =). Naureskelin ukkokullalle, että meidän jätkällähän on jo "kaljamaha" =). No, se takuulla sulaa sen jälkeen kun se kävelyn ihme löytyy ihan oikeasti. Nyt jo vedellään kävelykärryn kanssa kovaa vauhtia.
Juhlapäivänä liivi oli päällä ja se sai kehuja moneltakin taholta. Minä olin tietysti tyytyväinen =). Vaikka en minä näitä neuleita tee niiden kehujen takia, vaan rakkaudesta näihin lapsiin. On niin mukava tehdä jotain pientä, kivaa ja nättiä ja vielä tietää sekin, että äiskä pitää näitä neuleita ihan oikeasti käytössä.
Poitsun poskilla ei ole ihottumaa, vaan ihan suklaata. Nuori herra söi vähän ennen liivin sovittelua elämänsä ensimmäisen suklaan ja hyvää oli. Olisittepa nähneet naaman vähän ennen tätä kuvaa ;).

Automatkalla oli sen verran valoisaa, että sain neulottuakin. Baktushuivi ja yhdet sukat olisivat valmiina. Pitäisi vaan päätellä langanpäät ja mitata työt. Ne jäi kuitenkin odottelemaan, kun joulupukin konttiin on tehtävä kiireellä Baby Bornin vaatteita. Kävin katsastelemassa kaupan valikoimaa ja meinasin pyörtyä kun näin hinnat. Miten nuken vaatteet voi maksaa enemmän kuin aikuisten ihan oikeat?? No onneksi neulomalla saa helposti ja nopeasti jotain aikaan. Osaisinpa vaan ommella myös.....

1 kommentti:

Oranssi kirjoitti...

Kauniin nimen sai pieni.

On kyllä tosi kiva nähdä kättensä töitä oikeasti käytössä, se palkitsee.

Neulomisiin!