keskiviikko 4. elokuuta 2010

Loman alkajaismietteitä

* kolmas päivä lomalla, eikä tänne ole ehtinyt; ei lukemaan eikä kirjoittamaan. Kiirusta pitää.
* perjantai oli jo ylläri vapaa, tosin yöllä käynyt myrsky meinasi laittaa suunnitelmat uusiksi. Myrskytuhoja ei omassa pihassa näkynyt. Äidin ja Isän pihassa oli puu nurin ja heidän mökillään muutama muukin; autolla ei ollut asiaa mökin pihaan.
* lauantaina vietettiin kummipoikapäivää; leikittiin ja katsottiin elokuvia. Loppupäivä vietettiin muidenkin veljen perheen jäsenten kanssa. Meillä oli tosi mukavaa terassin avajaisissa =)
* sunnuntai kului iloisesti veljen perheen kanssa Farmarimessuilla. Nähtiin ainakin paljon traktoreita, ja lehmiä, ja lampaita, ja ihana falabella-ori. Tuliaisena toin Pirtin Kehräämön lankaa kassillisen. Virkkuukoukkusen osaston missasin. Tai löysimme sen lopulta, mutta en enää jaksanut kävellä sinne.
* maanantai kului lainateinien (veljen poikien) kanssa Kesämaassa, minä istuin ja neuloin. Sekä poltin nenän ;)
* maanantaina kävin myös kampaamossa ottamassa väriä päähän. Illalla saunan jälkeen Mies totesi, että nyt tuli mieleen elokuva 101 dalmatialaista ja sieltä yksi naishenkilö. Tarkoitti ryökäle Julmia Juonista vaaleine raitoineen hiuksissa. Siis siinä oikeassa elokuvassa, ei piirretyssä.
* tiistai otettiin vähän rauhallisemmin; minä ja toinen lainateini oltiin kipeinä. Syötiin lääkkeitä ja huilattiin. Minulta meinasi korva räjähtää (ainakin tuntui siltä), painetta ja räkää taisi olla joka pään rako täynnä.
* tänään teinien äiti kävi hakemassa meidän lainalapset - ja meille jäi hiljaista =(
* uusi kilpailevan firman nettitikku toimii kuin unelma. Ongelmana on vain enää entisen irtisanominen. En pääse puhelimella siihen paikkaan, josta asiakaspalvelusta minut ohjattiin. Lukuisten uudelleen yhdistämisien jälkeen olikin jo naapurifirman asiakaspalvelussa....
* käsitöitä olen saanut aikaiseksi yhdet sukat ja muutaman tiskirätin. Niiden kuvaaminen ja mittaaminen on vain jäänyt kiireen vuoksi. Ja jääkin toistaiseksi, ylihuomenna odottavat taas uudet seikkailut =)

Ei kommentteja: