perjantai 27. elokuuta 2010

Seitsemän tunnustusta

TeSa Tulihan tehtyä-blogista haastoi minut kertomaan 7 tunnustusta itsestäni. Muistaakseni olen tehnyt tämän joskus aiemmin, mutta tunnustetaan nyt uudelleen tai tehdään lisää paljastuksia =)

1. Olen erittäin mukavuudenhaluinen. Etsin aina mukavimman, kivoimman ja helpoimman reitin tehdä asioita. Silti saan jotain aina aikaankin, etenkin Miehen kanssa touhutessa (minun primusmotorini ♥ ).
2. Neuloessa haluaisin paljon ja helpolla aikaan, aina se vaan ei ihan onnistu. Silti teen ne haluamani työt valmiiksi, joskus ajan ja sisun kanssa.
3. Rakastan perhettäni yli kaiken; Miestä, Mummon Mussukkaa, Lapsukaista ja Vävyä, sekä nyt syksyllä tulevaa uutta Mussukkaa. Heidän vuokseen tekisin ihan mitä vain. Vanhemmat, anoppi sekä sisko ja veli perheineen, sekä miehen sisarukset perheineen kuuluu "seuraavaan ryhmään", hekin kaikki ovat minulle ja meille tärkeitä.
4. Minä tykkään herkutella. Ja se kyllä näkyykin =).
5. Tykkään myös työstäni, vaikka välillä aina rutisen siitä. Sopivasti asiakaspalvelua, ongelmia ja yksinäistä puurtamista.... tää on miun juttu.
6. Tykkäisin myös tehdä ristipisto/pitkäpistotöitä. Joitakin olen tehnytkin, mutta meikäläisen kärsivällisyydellä ei oikein tule tulosta. Seuraava kastetaulu on aloitettu - ja lyödään vetoa, että lopulta sen valmistumisessa tulee kiire =) Tässäkin pätee sama juttu kuin neulomisessa; todella tärkeät työt tehdään ja ne myös valmistuu, sisulla ja sitkeydellä....
7. Aloitan aina syksyllä tuhat ja yksi juttua intoa täynnä (tai ainakin muutaman). Jostain syystä vuoden kuluessa pidemmälle nämä "uudet ja ihanat" harrastukset vähenevät.... nyt aloitan sunnuntaina syvävenyttelyn - ja toivon totisesti, että jaksan käydä siellä koko talven. Jospa siitä olisi apua näihin fibron kipuihin ja jäykkyyteen.

Tässäpä muutama tunnustus. Kaikki minut tuntevat tietävätkin nämä jo, mutta joillekin voi olla jotain uutta kerrottavaa =). Remontistakin olisi taas juttua, mutta jätetään se vaikka huomiseen. Sen verran voin kertoa, että melkein valmista tuli. Muutama pikkujuttu on viilausta vailla. Jostain syystä kun istuimme Miehen kanssa tänään "uudessa" huoneessa, olimme tyytyväisiä ja kumpikin tuumasi, että nyt meillä on vierashuone, ei mikään varasto =). Iso kiitos armaalle ukkoselleni, onneksi hänellä pysyy nuo työkalut kädessä ja valmista syntyy...

4 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Hauskoja nämä sinunkin tunnustukset, no - fibroa lukuunottamatta. Tsemppiä sen kanssa taisteluun. toivottaa nimim. reuman kanssa taisteleva

Lapsukainen kirjoitti...

Niin tekin olette tärkeitä meille. Kyllä se taulu sieltä valmistuu, jos ei muuten, niin edellisenä yönä =).

Bäle kirjoitti...

Tunnistan samoja piirteitä tunnustuksistasi =)
Onnea remontin kanssa. Meillä remontit ei tahdo valmistua, kun ei olla oikein niitä työkaluihmisiä kumpainenkaan, nimim. vessa keskeneräisenä jo kolmatta vuotta.

TeSa kirjoitti...

Tuo syvävenyttely kuulostaa niiiin ihanalta.
Veny notkeaksi ;)