keskiviikko 25. elokuuta 2010

Yhä remontoiden

Tänään Mies on taas ahkeroinut. Minäkin kävin läpi säästettäviä/hävitettäviä/tarpeellisia/ja tarpeettomia tavaroita remontin alla olevasta huoneesta. Aikaa kului, mutta miten vähän sitä saikaan aikaiseksi. Jokainen tavara kun piti käydä läpi, mitä tälle tehdään..... Paljon heitin roskiin, paljon siirsin muualle ja osan jätin tuonne säilöttäväksi. Mies rakensi kaappeja, tämän kaapin jälkeen tuli toinen samanmoinen viereen. Tuo entisten kaappien alle jäänyt katto näkyy vähän erivärisenä.... ei voi mitään, aika varmaan tasoittaa värieroa, sävylakalla emme saaneet sitä häivytetyksi. Tai sitten pitää keksiä jotain muuta.... sillä koko kattoa ei nyt haluttu uusia.
Kaksi kaksiosaista kaappia, yläkaapit myös. Kahteen kaappiin tulee hyllyt, kahteen laitetaan jo olemassa olevaa "elfan" koristoa.... Korit ovat kaapeissa jo, huomenna jatketaan täyttämistä.
Miten paljon sitä huoneen ilme muuttuukaan, kun pelkkä lattiamateriaali vaihdetaan. Entinen, huono ja kulunut muovimatto vaihtui tammilaminaattiin ja kas; huone oli kuin uusi =) Huomenna jatketaan; Mies laittaa listoja, minä täytän kaappeja. Kirjahylly ja sohva/laveri kasataan ja laitetaan kuntoon, sekä verhot ja matto paikoilleen. Kyllä se tästä, huone on jo viikonloppuna kunnossa. Seuraava remppa (vaatehuoneen kunnostus) saa jäädä odottelemaan, kunnes Mies on taas kunnolla vapaana. Seuraavaksi viikoksi hänet soiteltiin taas töihin... saa nähdä jatkuuko "tilapäishommat oman töiden lisäksi" viikon, kaksi vai kuukauden =(. Minä sain lääkäriltä tänään loppuviikon vielä lisää lomaa, ei vaan tämä tauti tahdo asettua...Mutta näillä mennään, huomenna ja siitä eteenpäin =)

1 kommentti:

TeSa kirjoitti...

Kaappeja ei ole koskaan liikaa.
Blogissani on jotain sinulle.