torstai 12. elokuuta 2010

Matkapäivä nrot 6 & 7

Nämä kaksi viimeistä lomaretkipäivää ovat olleet ihan parhaita. Ei silti, että alkureissukaan mikään huono oli, mutta nyt näissä päivissä on niin paljon lisäarvoa, Mummon Mussukan muodossa. Eilisen, toistaiseksi viimeisen, hotelliaamiaisen jälkeen auton nokka kurvasi etelärantaa kohti. Uskotteko, että viikko hotelliaamiaisia ja ravintolaruokaa on ihan liian paljon, vaikka kuinka yritti etsiä vaihtelua. Lapsukaisen tekemä makaroonilaatikko oli tosi herkullista =). Päivä kului muuten leikkien ja päiväunilla, mitä nyt aamulla käytiin neuvolassa; Mussukan ja Lapsukaisen. Ensin kuunneltiin uuden vauvan sydänääniä ja sitten kuunneltiin, miten isoksi neidiksi Mussukka olikaan jo kasvanut. Olipa ihanaa, kun pääsimme mukaan. Siitä onkin aikaa kun viimeksi kävin lastenneuvolassa, silloin joskus Lapsukaisen kanssa. Pappakin oli mukana, kun oli alle 100 kiloinen ;)

Tänään pidimme ostospäivän. Tosin pitkittynyt flunssa veroitti sen verran voimia, ettei loppua kohti oikein jaksanut. Minä istuinkin sitten kauppakeskuksen penkeillä huilaamassa kun muut menivät. Onneksi Vihreä Vyyhti oli kierroksen ensimmäisenä, minäkin jaksoin penkoa lankoja ihan innolla. Jokunen kerä sitä taisi lähteä mukaankin. Nyt on lankaa varattuna koko syksyksi..... talveksi.... kevääksi.....ensi vuodeksi....

Huomenna matka kulkeekin kotiin. Onneksi ja vihdoin. Vaikka viikko on ollut tosi mukava ja erilainen, niin kyllä tässä vaiheessa alkaa olla jo ikävä omia tuttuja paikkoja. Ja saunaa.

1 kommentti:

Hepsi kirjoitti...

Uusi vauva tulossa! Oi kuinka ihanaa! Onnea!