lauantai 28. elokuuta 2010

Nyt se on valmis =)

Ihanaa, vieraskammari on valmis. Onneksi tuolla armaalla Ukkokullalla riittää taitoa, sitkeyttä ja rahaa (?) tehdä valmiiksi näitä aloitettuja projekteja. Juu, tuo raha on kysymysmerkillä, sillä yhteisiä pennosia tai eurosiahan tässä likoon laitetaan, ei meillä erotella siun ja miun rahoja. Osa eurosista sijoitettiin Sotkaan, josta kävimme ostamassa uuden sängyn kammariin. Nyt on kunnon peti nukkua =) Ja siitä saa levitettyä ihan parivuoteen tarpeen vaatiessa. Vuoteen päältä voi bongata meikäläisen ompelemia tyynyjä vuodelta kivikausi tai jotain.... nuo tilkkutyynyt on kyllä ihan ostettuja.
Verhotangot olivat jo ennestään samanmoista mustaa putkea.... kaikenhan on "mätsättävä" toisiinsa =). Tänään kävimme kaupasta ostamassa vain noita renkuloita, joilla sain ripustettua ihan oma tekemän verhon ikkunaan. Olen joskus virkannut tuon entiseen kotiin, onneksi mitta sattui myös tänne.
Kirjahyllykin vajentui, kun saimme sukulaisille tyrkytettyä kirjoja kilokaupalla. Tähän hyllyyn hommataan vielä lisäpalikka Ikeasta, kunhan vain Mies / Minä tai molemmat ennätetään sinne asti. Ensi viikolla olisi kyllä jo toiveissa saada kaikki kasaan, kun Mies lähtee töihin etelä-Suomeen ja kulkee Vantaan Ikean ohi. (Ai mikä kesäloma, senhän voi katkaista ihan kätevästi yhdellä puhelinsoitolla....)
Kuvassa näkyvä Crosstrainer on kaupan, alle puolen ovh:n sen saa meiltä hakea. Vähän käytetty, toimiva ja kunnossa, mittaa sykkeet, matkat ja kalorien kulutukset. Hyvät hiet siinä irtoaa =). Joutaa vaan pois, sillä kotona ei vaan tule urheiltua =) Kuten likkakaveri tänään tuumasi, kotona pitää saada vain rentoutua... Ikeasta hommattu pyykkikori toimii hyvin lankavarastona. En edes uskaltanut penkoa sitä pohjia myöten...
Kaapitkin on paikoillaan, yksi kaappi on jopa vajaalla käytöllä. No, kunhan minä aloitan noiden muiden kaappien siivoamisen, niin uskoisin, että tämäkin kaappi saa sisältöä. Vaikka ympärysmitta on melkein sama kuin vanhojen kaappien, niin tässä on yksi kaappi lisää - ja tilaa lisää.... vai olisiko osasyynä olleet ilmatiiviit tyhjiöpussit, joihin pakattiin sellaisia petivaatteita, joita tarvitaan vain vieraille. Ja niitä saatiin pakattua yhdelle hyllylle ainakin tuplamäärä entiseen verrattuna.

Tänään tupsahti sähköpostiin myös kutsu Sukkasatoon Kaisalta. Perunalaarin puolella ollaan tällä kertaa. Pitääkin yrittää saada tässä yksi Revontuli-huivi valmiiksi ennen ensimmäistä päivää, sitten voisi taas perehtyä sukkien tekemiseen. Etenkin kun sain entisiä taas tänään lahjoiteltua eteenpäin. Oli niin mannaa korville kuulla, että "kiva, kyllä kiitos, näitä kun ei saa enää mistään; kunnon villasukkia". Tälläisille kavereille teen sukkia ihan mielelläni lisääkin =)

3 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Voi kuinka mä ihailen tuota kaunista virkattua verhoa. Se on upea.

Outi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Outi itse kirjoitti...

Kiitos Intsu. Minä virkkailin tuota verhoa pitkään ja hartaudella, en ole ollenkaan sellainen virtuoosi kuin sinä. Siksi itsekin olen ylpeä saavutuksestani ja tykkään myös =)