lauantai 21. elokuuta 2010

Maakuntamatkailua, jälleen

Kummipojan sukat, koko kohta 3 v
Lanka Opal, väri 2802, 25 g
Puikot 2,5 mm knitpics

Nämä sukat laitettiin pussissa muiden nimipäivälahjojen kanssa Kummipojan kodin postilaatikkoon tänään. Olisi viety ihan paikan päällekin, jos meidän ja kummipojan perheen aikataulut olisivat käyneet yksiin. Mutta kun eivät osuneet, niin vietiin vain paketti ohi kulkiessa. Sukkia ja lapasia on tulossa sinne lisääkin, kunhan tästä ennätetään tehdä.... ja juodaan ne kahvit joskus myöhemmin =)

Tänään harrastimme maakuntamatkailua. Rahulan ja Mikkelin kautta suuntasimme Anttolaan ja Ollinmäen viinitilalle, ostimme muutaman tilaviinipullon ja jatkoimme matkaa Puumalaan. Siellä tutkailimme korkean sillan (juu, minäkin menin korkeanpaikan kammoisena maisemahissiin) ja kävimme jossain matkamuistomyymälässä. Sieltä löysin pari kaunista tuikkualustaa, sydämen muotoista ja lasista puhallettua/muotoiltua, juuri meidän näköisiä =) Puumalasta matka jatkui Sulkavalle, jossa kävimme Marimekon tehtaanmyymälässä. Jeps, kiersimme myymälän läpi, sillä hinta ja laatu eivät oikein kohdanneet. Yli kolmekymppiä t-paidasta ei ollut oikein minun rahapussilleni sopiva hinta, vaikka olivatkin Marimekkoa =) Kotimatkalla kävimme paikallisesta Cittarista pari hyvää pihviä ja uuniperunaa ja nautiskelimme hyvää ruokaa loppuillasta kotona. On minulla vaan niin hyvä kokki paikan päällä, että se tekee mennen tullen ravintolaruokaa vastaavat annokset =)

Nyt on hyvä maha täynnä ja saunapuhtaana tarttua puikkoihin. Jatkaisiko matkalla tehtyä Revontuli-huivia vai kummipojan seuraavia sukkia.... Kunhan tässä jotain hommailen, kaikki neuleet taitavat olla keskeneräisiä =)

4 kommenttia:

- H - kirjoitti...

Tuo kummipoikasi sukkalanka näyttää mukavalta tuon kokoisissa sukissa. Varmasti isommatkin sukat olisivat kauniita.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Voi että, sinulta noita toinen toistaan hauskempia sukkia syntyy! Mutta eivätkös vain ristipistotkin ole kivoja, muutteeksi? Minä olen niin lyhytjänteinen ihminen, että pitää saada tehdä monenlaista - ja mieluiten rinta rinnan, ei yhtä kerralla valmiiksi saakka :D.

(Ja minäkin tartun taas sukkapuikkoihin, kun Sukkasato käynnistyy! - Lapset taitaisivat jo uusia kaivatakin...)

Mari kirjoitti...

Kivanväriset sukat! :)

Näppi kirjoitti...

Kivoja sukkia on näemmä syntyny kasapäin... Niitähän tarvii koko ajan.