tiistai 24. elokuuta 2010

Napa täynnä remonttihommia

Eilen viimein muistimme korjata meidän suuren suuren perunasadon. Keväällä Mies nappasi kolme Rosamundaa kukkapenkin päähän ja tänään kaivoimme saaliin esille. Ei tarvinnut ruveta miettimään, minne sato säilöttäisiin; laitettiin kattilaan ja syötiin pois =)
Oli muuten hyviä ja pehmeän makuisia perunoita, lisäksi söimme kalaa ja nuo kirsikkatomaatit. Omaa tuotantoa nekin, tomaatteja vain on jo syöty koko loppukesä, niitä on tullut ihan kiitettävästi. Tänään vielä innostuin leipomaan sämpylöitä, pitkästä aikaa meillä tuoksuu tuore leipä !
Ja tässä meillä ollaan taas. Remonttihommissa. Nyt on seuraava makuuhuone restauroinnin alla, lattia menee vaihtoon, seinien maalausta ja uuden kaapin rakennusta. Uusi levitettävä sänkykin käytiin ostamassa tänään, saavat vieraat seuraavan kerran nukkua kunnon vuoteella, eikä minisohvalla (tai me, jos Lapsukaisen perheestä on kysymys ;)) Muutoin huusholli on kuin räjähdyksen jäljiltä, kun kaikki tuon kammarin tavarat on levitelty pitkin muuta asuntoa. Onneksi ukkokulta hoitaa tämän homman, minulle jää vain siivousta ja tavaran kantoa.

Ei kommentteja: